GNTM 4: Ρεσιτάλ στο Twitter με τις πρώτες auditions

23:08 12/9/2021 - Πηγή: Youfly

Το GNTM 4 ξεκίνησε πανηγυρικά γεμάτο εκπλήξεις με μία εντυπωσιακή είσοδο, όπως αρμόζει σε μία πρεμιέρα, και το κοινό συντονίστηκε στο Twitter για να σχολιάσει την επιστροφή του μεγαλύτερου διαγωνισμού μόδας!

Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο και ήδη έκλεψε τις εντυπώσεις, με το κοινό να μην αφήνει ασχολίαστο την αγγλική προφορά της δεδομένου ότι έχει μείνει πολλά χρόνια στην Αμερική. Μάλιστα, δεν έλειψαν να σχολιάσουν την απουσία της Βίκυς Καγιά.

Όλοι

οι κριτές έκαναν πασαρέλα κι έκατσαν στις θέσεις τους για να υποδεχτούν τα επίδοξα μοντέλα, που θα διεκδικήσουν μία θέση στο σπίτι του GNTM 4.

Και η Ισμηνη μια προφορα, την εχει.
Καλα θα παει κ αυτο #GNTMgr pic.twitter.com/y1DSItpsae

— Ταπεινό (@xamemilo) September 12, 2021

Ενταξει αγαπάμε την Καγιά αλλά και Ισμήνη μου αρέσει παρά πολύ και σκεφτείτε είναι το πρώτο επεισόδιο και μας έχει κάνει εντύπωση ❤️ #gntmgr pic.twitter.com/axQpSeNls3

— Στελλα (@U7v5Rfe1uffcn17) September 12, 2021

Η πρεμιέρα ξεκίνησε πολύ δυναμικά με πρώην παίκτες του GNTM να εμφανίζονται και το κοινό να παραληρεί. Φυσικά οι αδυναμίες δεν κρύβονται και γρήγορα οι τηλεθεατές αποθέωσαν για ακόμη μια φορά τον Ανδρέα και τον Έντουαρντ από το GTNM 3.

εγώ προτείνω ο Ανδρέας και ο Έντι να είναι μόνιμο feature της εκπομπής #gntmgr

— Demi (@DemiVz) September 12, 2021

Δεν άργησαν οι κριτές και μπήκαν κατευθείαν στο ψητό, με τα πρώτα μοντέλα να περνούν μπροστά από την κριτική επιτροπή. Το Twitter γρήγορα πήρε φωτιά με την πρεμιέρα του GNTM 4 με τους τηλεθεατές να δίνουν ρεσιτάλ.

Όταν βλέπεις κατσαρίδα στο τοίχο και προσπαθείς να την πετύχεις από μακρία. #gntmgr pic.twitter.com/xqbgCSG0QD

— konstantìna (@volonaki_) September 12, 2021

Για να παρακολουθήσεις πρέπει να χει κάποιος proficiency #gntmgr

Paris Nikolakopoulos (@atithasorakoun) September 12, 2021

Γατάκι#gntmgr pic.twitter.com/UjtjbPmmRG

— okokoras (@okokoras) September 12, 2021

Τα παρατράγουδα φυσικά δεν έλειψαν και οι Τουιτεράδες έδειξαν γρήγορα το “αυστηρό” προφίλ τους και διακωμώδησαν με τον τρόπο τους όλους τους παίκτες που πέρασαν από τις πρώτες auditions.

-Ειστε πολυ ψηλοι!
Σκουλος-Τι υψος εχεις?
-1,70
Σκουλος-Ε γιάυτο μας βλεπεις ψηλους
Ζεν- ε οχι και 1,70 κοψε κατι

Keywords
Τυχαία Θέματα