Elif Spoiler: Ο Κερέμ πολύ κοντά σε τροχαίο ατύχημα

20:07 29/8/2021 - Πηγή: Youfly

Πολύ κοντά σε τροχαίο ατύχημα θα βρεθεί ο Κερέμ, στη σειρά Elif. Ο πέμπτος κύκλος έρχεται με νέα επεισόδια, τα οποία θα συγκλονίσουν τους τηλεθεατές. Αγαπημένοι μας πρωταγωνιστές αποχαιρετούν τη σειρά, με άλλους να μένουν πίσω, μαζεύοντας τα σπασμένα. Η Παρλά και ο Κερέμ ζουν μαζί, παρόλο που εκείνος δεν αισθάνεται το ίδιο για εκείνη.

Οι μέρες περνούν και τα νέα της Σουρεγιά λιγοστεύουν. Η ίδια ζει στο εξωτερικό

και φτιάχνει τη ζωή της από την αρχή, δουλεύοντας. Μεγάλη της επιθυμία είναι να ξεχάσει τον αγαπημένο της Κερέμ και όλα όσα έγιναν ανάμεσά τους. Ο ίδιος, όμως, αδυνατεί να συνεχίσει…

Ο Κερέμ παραλίγο να τρακάρει

Κοντά σε τροχαίο ατύχημα θα βρεθεί ο Κερέμ, στη σειρά Elif. Έχοντας χάσει το μυαλό του, οδηγεί, σκεπτόμενος την Σουρεγιά. Αμέσως, παρατηρεί μία γυναίκα η οποία της μοιάζει πολύ και θολώνει. Πιστεύει πως είναι εκείνη, όμως δεν είναι. Έτσι, για λίγο χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου, γλιτώνοντας τα χειρότερα.

Η Παρλά τον περιμένει να έρθει στη γαμήλια τελετή ενός φίλου της. Του τηλεφωνεί αλλά εκείνος δεν απαντάει στις κλήσεις της. Ο Κερέμ επιστρέφει στην έπαυλη και θέλει να ηρεμήσει και να μείνει μόνος του, αλλά η Παρλά είναι συνεχώς μπροστά του. Τον ρωτάει τι του συμβαίνει και εκείνος της απαντάει πως νόμιζε ότι είδε τη Σουρεγιά.

Η πρωταγωνίστρια εξοργίζεται. Τρομάζει. Είναι δυνατόν να έχει επιστρέψει η Σουρεγιά; Αμέσως, τηλεφωνεί αμέσως στον πατέρα της για να βεβαιωθεί πως η Σουρεγιά είναι ακόμα στο Λονδίνο και εκείνος της το επιβεβαιώνει… Έτσι, παίρνει μία προσωρινή ανάσα πως δε κινδυνεύει από εκείνη. Τουλάχιστον, για αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα.

Δείτε επίσης:

Elif: Περίληψη και φωτογραφίες επόμενα επεισόδια 923-927Elif Spoiler: Ο Ταρίκ μοιράζει συγγνώμες μέσα από τη φυλακή

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Elif Spoiler: Ο Κερέμ πολύ κοντά σε τροχαίο ατύχημα appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα