Wednesday – Netflix: 10 Νέοι ηθοποιοί στη σειρά του Tim Burton

17:10 29/8/2021 - Πηγή: Youfly

Πυρετωδώς συνεχίζονται οι προετοιμασίες για τη νέα σειρά του Tim Burton στο Netflix, το Wednesday, με την παραγωγή να ανακοινώνει ότι δέκα ακόμη ηθοποιοί μπαίνουν στο καστ! Η σειρά του Tim Burton είναι εμπνευσμένη

από την Οικογένεια Άνταμς κι επικεντρώνεται στην σκοτεινή και ιδιαίτερη Wednesday.

Πιο συγκεκριμένα, το Wednesday στο Netflix είναι μία σκοτεινή, υπερφυσική σειρά μυστηρίου που επικεντρώνεται στα χρόνια φοίτησης της Wednesday Addams στην Ακαδημία Nevermore. Η Wednesday προσπαθεί να τελειοποιήσει την αναδυόμενη ψυχική της ικανότητα προκειμένου να σταματήσει μία δολοφονική μανία που θερίζει την πόλη. Την ίδια στιγμή αναλαμβάνει να επιλύσει ένα υπερφυσικό μυστήριο που σχετιζόταν με τους γονείς της 25 χρόνια πριν. Όλα αυτά την ίδια στιγμή που πρέπει να διαχειριστεί τις περίπλοκες σχέσεις της στο Nevermore.

Το Netflix είχε ήδη ανακοινώσει ότι την Wednesday θα υποδυθεί η Jenna Ortega, που το κοινό του Netflix έχει γνωρίσει μέσα από την επιτυχημένη σειρά YOU (ΕΣΥ). Τους γονείς της Wednesday, τη Morticia και τον Gomez θα υποδυθούν οι Cathrine Zeta-Jones και ο Luis Guzmán. Οι δέκα νέοι ηθοποιοί που έρχονται στη σειρά Wednesday δεν είναι άγνωστοι στο κοινό, αφού έχουν παίξει σε γνωστές σειρές και ταινίες που έχει αγαπήσει το κοινό!

Ας τους δούμε αναλυτικά!

Οι ηθοποιοί που προστίθενται στη σειρά του Tim Burton

Η Thora Birch (The Walking Dead): θα υποδυθεί την Tamara Novak. «Η μητέρα του κοιτώνα της Wednesday και η μοναδική “φυσιολογική” στο προσωπικό της Ακαδημίας Nevermore με έμφαση σε όλα τα βοτανικά ήδη».

Η Riki Lindhome (Στα μαχαίρια) θα υποδυθεί την Dr. Valerie Kinbott. «Μία τοπική ψυχοθεραπεύτρια στη νωχελική πόλη Jericho που ενδιαφέρεται ιδιαίτερα στη νέα της ασθενή, Wednesday Addams».

Ο Jamie McShane (Mank) θα παίξει τον Σερίφη Donovan Galpin. «Γέννημα, θρέμμα του Jericho, αυτός ο Σερίφης πάντα είχε ένα θέμα με την Ακαδημία Nevermore και μία ανοιχτή βεντέτα με τον πρώην μαθητή, Gomez Addams».

Ο Hunter Doohan (Your Honor) θα παίξει τον Tyler Galpin. «Ένας ντόπιος από την πόλη που δημιουργεί μία απίθανη φιλία με την Wednesday Addams. Ο Tyler έχει μία προβληματική σχέση με τον πατέρα του, τον τοπικό σερίφη».

Οι μαθητές της Ακαδημίας Nevermore

Ο Georgie Farmer (Treadstone) θα υποδυθεί τον Ajax Petropolus. «Ένας μαθητής της Ακαδημίας Nevermore που τυχαίνει να είναι και Γοργόνος. Αμήχανος και ντροπαλός, ο Ajax αγωνιά να κοιτάξει κάποιον στα μάτια».

Ο Moosa Mostafa (Nativity Rocks!) θα υποδυθεί τον Eugene Otinger. «Έναν από τους πιο αλλόκοτους μαθητές της Ακαδημίας Nevermore και πρόεδρος του συλλόγου μελισσοκομίας του σχολείου».

Η Emma Myers (Girl in the Basement) θα υποδυθεί την Enid Sinclair. «Είναι η πολύχρωμη κι αισιόδοξη Καλιφορνιανή συγκάτοικος της Wednesday στην Ακαδημία Nevermore. H Enid είναι μέρος μίας αγέλης Λυκανθρώπων του San Fransisco».

Η Naomi J. Ogawa (Skylin3s) θα παίξει την Yoko Tanaka. «Ένα βαμπίρ με Goth στυλ εμπνευσμένο από το Harajuku κι ένα από τα cool παιδιά στην Ακαδημία Nevermore».

Η Joy Sunday (Dear White People) θα παίξει την Bianca Barclay. «Μία από τις πιο δημοφιλείς μαθήτριες της Ακαδημίας, η Bianca προέρχεται από μία μεγάλη γενιά Σειρηνών με μία σαγηνευτική δύναμη να πείθει».

Ο Percy Hynes White (The Gifted) θα παίξει τον Xavier Thorpe. «Έναν χαρισματικό και υπερφυσικά καλλιτεχνικό μαθητή της Ακαδημίας, που προέρχεται από πλούσια οικογένεια χάρη στον διάσημο πατέρα του που είναι μέντιουμ».

Ο Tim Burton και η οικογένεια Άνταμς

Ο Tim Burton θα σκηνοθετήσει την πρώτη σεζόν, ενώ παράλληλα θα έχει διπλό ρόλο ως εκτελεστικός παραγωγός. Η πρώτη σεζόν θα αποτελείται από 8 επεισόδια και το σενάριο έχουν αναλάβει οι showrunners Al Gough και Miles Millar (Smallville). Τους χαρακτήρες έχει δημιουργήσει ο καρτουνίστας Charles Addams το 1938 κι έχουν μεταφερθεί πολλές φορές στη μικρή και μεγάλη οθόνη, συμπεριλαμβανομένου την ταινία του 1993 με την Christina Ricci στον ρόλο της Wednesday.

Καθώς η προηγούμενη δουλειά του Tim Burton στον Εφιάλτη πριν τα Χριστούγεννα είχε κάποια στοιχεία από το franchise, η Wednesday είναι το πρώτο του πρότζεκτ με θέμα την Οικογένεια Άνταμς!

Αναμένουμε, λοιπόν, περισσότερα νέα για τη σειρά Wednesday στο Netflix, αλλά και ποιοι άλλοι ηθοποιοί θα συμμετέχουν στο πρότζεκτ. Μείνετε συντονισμένοι!

Δείτε επίσης: 

Cobra Kai: Ανακοινώθηκε η σεζόν 5 πριν καν κυκλοφορήσει η 4ηΝυχτερινές ιστορίες: Οι μάγισσες ξαναχτυπούν στη νέα ταινία του Netflix

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Wednesday – Netflix: 10 Νέοι ηθοποιοί στη σειρά του Tim Burton appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα