DOTA Το Αίμα του Δράκου: Η επική σειρά φαντασίας στο Netflix

16:18 1/4/2021 - Πηγή: Youfly

Η νέα σειρά κινουμένων σχεδίων DOTA: Το Αίμα του Δράκου δεν έχει λίγες μέρες που έχει κυκλοφορήσει στο Netflix και ήδη έχει κερδίσει τις εντυπώσεις. Κάτι που δε συμβαίνει συχνά όταν ένα παιχνίδι παίρνει κινηματογραφική ή/και τηλεοπτική μορφή.

Το DOTA: Το Αίμα

του Δράκου (DOTA: Dragon’s Blood) είναι μία σειρά επικής φαντασίας αμερικάνικης παραγωγής του 2021 με δημιουργό τον Ashley Miller. Η σειρά βασίζεται στο Dota 2, ένα βιντεοπαιχνίδι MOBA (Multiplayer online battle arena) του 2013 που δημιούργησε η Valve. Σκηνοθέτες της σειράς είναι οι Park So Young και Kim Eui Jeong και η σειρά παρουσιάζεται ως μια μείξη anime στυλ με αμερικάνικα καρτούν.

Η υπόθεση της σειράς

Η ιστορία διαδραματίζεται σε έναν φανταστικό κόσμο και ακολουθεί έναν Ιππότη Δράκο, τον Davion που κυνηγάει δράκους προκειμένου να κάνει τον κόσμο ένα ασφαλές μέρος. Σε μία μάχη ανάμεσα σε Δράκους και Δαίμονες, ένας αρχαίος δράκος συγχωνεύει την ψυχή του με τον Davion. Τότε, μαζί με μια πριγκίπισσα της σελήνης, τη Mirana, ο Davion ξεκινάει ένα ταξίδι για να σταματήσει τον δαίμονα Terrorblade που θέλει να σκοτώσει όλους τους δράκους και να συλλέξει τις ψυχές τους.

Έτσι, ο διχασμένος αλλά γενναίος Davion θα πρέπει να σταματήσει τον φονικό δαίμονα με την εσωτερική δύναμη του δράκου. Παράλληλα, θα πρέπει να καταπολεμήσει το μίσος του για τους δράκους, δεδομένου ότι κατακρεούργησαν όλη την οικογένειά του.

Δράκοι, αίμα και κυνήγι

Η νέα πρωτότυπη σειρά – τύπου – anime του Netflix, DOTA: Το Αίμα του Δράκου έχει την κατάλληλη δόση δράσης, περιπέτειας, φαντασία και χιούμορ. Κινηματογραφικών προδιαγραφών με εκπληκτική μουσική που σε ταξιδεύει και σε μαγεύει. Η προσεγμένη παραγωγή, τα εντυπωσιακά πλάνα, αλλά και οι μοναδικές ερμηνείες των ηθοποιών – ήδη μόνο με τη φωνή τους – ξεπερνούν κάθε προηγούμενο.

Η σειρά έχει ήδη αποσπάσει άριστες κριτικές και δικαιολογημένα! Οι λάτρεις του παιχνιδιού θα απολαύσουν τους αγαπημένους χαρακτήρες τους σε μία μοναδική ιστορία με αρχή, μέση και τέλος, ενώ όσοι δεν είναι ιδιαίτεροι οπαδοί του παιχνιδιού θα λατρέψουν τη σειρά μόνο και μόνο χάρη στο καλογραμμένο σενάριο. Τα οπτικά εφέ τραβούν τα βλέμματα και η αγωνία κορυφώνεται λεπτό με το λεπτό.

Η σειρά DOTA: Το Αίμα του Δράκου αποτελείται – μέχρι στιγμής – από 1 σεζόν με 8 επεισόδια των 25 λεπτών περίπου.

Δείτε επίσης: 

Netflix: Το κόμικ του Keanu Reeves γίνεται ταινία και anime σειράNetflix: Anime σειρές που πραγματικά αξίζει να δεις

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post DOTA Το Αίμα του Δράκου: Η επική σειρά φαντασίας στο Netflix appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα