Cillian Murphy: Στην «εκρηκτική» ταινία του Christopher Nolan

16:16 9/10/2021 - Πηγή: Youfly

Ο μοναδικός Cillian Murphy επανασυνδέεται με τον σπουδαίο σκηνοθέτη Christopher Nolan, για τη νέα του ταινία, που πρόσφατα απέκτησε και τίτλο: Oppenheimer.

Η ταινία, μάλιστα, θα είναι η πρώτη ταινία μετά από χρόνια που ο Nolan δε θα δημιουργήσει με τη Warner

Bros. – που είχαν μακροχρόνια συνεργασία – αλλά με τη Universal. Υπενθυμίζουμε ότι ο σκηνοθέτης είχε εξοργιστεί με την απόφαση που πήρε το στούντιο το 2021 να κυκλοφορήσει τις ταινίες του στην πλατφόρμα HBO Max, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Έκτοτε, οι σχέσεις τους “διαλύθηκαν”, με αποτέλεσμα ο σκηνοθέτης να στραφεί σε άλλο μεγάλο στούντιο.

Την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου, λοιπόν, η Universal αποκάλυψε περισσότερες λεπτομέρειες για την ταινία, ενώ ανακοίνωσε ότι στη Βόρεια Αμερική, θα κυκλοφορήσεις στις 21 Ιουλίου του 2023. Συγκεκριμένα, η εταιρεία παραγωγής περιέγραψε το πρότζεκτ ως «ένα επικό θρίλερ που ωθεί το κοινό να κατανοήσει τον αινιγματικό άνθρωπο που έπρεπε να διακινδυνεύσει τον κόσμο προκειμένου να τον σώσει».

Η υπόθεση και οι συντελεστές του Oppenheimer

Η ταινία Oppenheimer επικεντρώνεται στον Αμερικανό θεωρητικό φυσικό, J. Robert Oppenheimer, που θεωρείται ένας από τους πατέρες της ατομικής βόμβας, που βοήθησε να αναπτυχθεί κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Το πρότζεκτ βασίζεται στο βραβευμένο με Πούλιτζερ βιβλίο, American Prometheus: The Triumph and Tragedy of J. Robert Oppenheimer του Kai Bird και του Martin J. Sherwin, ο οποίος έφυγε από τη ζωή αυτή την εβδομάδα.

O Christopher Nolan θα υπογράψει τόσο το σενάριο όσο και τη σκηνοθεσία, ενώ η συνεργάτιδα και γυναίκα του, Emma Thomas, θα αναλάβει την παραγωγή, μαζί με τον Charles Roven από την Atlas Entertainment.

Η παραγωγή θα ξεκινήσει στις αρχές του 2022, ενώ μάλιστα ο Nolan έχει εξασφαλίσει μία εξαιρετική και ταλαντούχα ομάδα, συμπεριλαμβανομένου τον διευθυντή φωτογραφίας, Hoyte Van Hoytema, με τον οποίο έχει δουλέψει στα Tenet, Dunkirk και Interstellar, την μοντέρ Jennifer Lame και τον συνθέτη Ludwig Göransson, με τους οποίους είχε συνεργαστεί ξανά στο Tenet.

Ο Cillian Murphy, που αγαπήσαμε μέσα από το Peaky Blinders, φυσικά θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία του Christopher Nolan και θα υποδυθεί τον J. Robert Oppenheimer. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο ηθοποιός συνεργάζεται με τον σκηνοθέτη, αφού έχουν ξανασυνεργαστεί στις ταινίες Batman Begins, Dunkirk και Inception. Παρόλα αυτά, είναι η πρώτη φορά που αναλαμβάνει τον κεντρικό ρόλο σε ταινία του συγκεκριμένου σκηνοθέτη.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα!

Δείτε επίσης: 

6 σκηνοθέτες αποκαλύπτουν την αγαπημένη τους ταινία τρόμουΣοκ προκαλεί η νέα ταινία «Spencer» για τη Diana

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Cillian Murphy: Στην «εκρηκτική» ταινία του Christopher Nolan appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα