Big Brother 6/11: Το Twitter δίκασε την μεγάλη έκπληξη

01:20 7/11/2020 - Πηγή: Youfly

Στο live του Big Brother (6/11) οι τηλεθεατές παρακολούθησαν για πρώτη φορά δύο έντονες συζητήσεις στο μπλε δωμάτιο με τον Ανδρέα Μικρούτσικο, μια δοκιμασία, αλλά και μια μεγάλη έκπληξη από τον Μεγάλο Αδερφό. Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, το hashtag #BigBrothergr στο Twitter πήρε φωτιά κι εμείς συγκεντρώσαμε για εσάς τα καλύτερα σχόλια που

είδαμε στην αγαπημένη μας πλατφόρμα.

Big Brother 6/11: Το Twitter δίκασε το live της Παρασκευής

Η μεγάλη ένταση μεταξύ Άννα – Μαρίας και της Ραμόνας συνεχίστηκε και στο live του Big Brother (6/11). Πριν το μπλε δωμάτιο, ο Μεγάλος Αδερφός ανακοίνωσε τα κρούσματα της πανδημίας στη χώρα, με τους παίκτες να ανησυχούν και να αγχώνονται. Αυτό ξεχάστηκε αμέσως, όταν ξεκίνησαν οι κόντρες μεταξύ των παικτών.

Η εκπομπή στράφηκε γύρω από τις Άννα Μαρία και Ραμόνα, καθώς ο Ανδρέας Μικρούτσικος κάλεσε τις παίκτριες στο μπλε δωμάτιο. Εκεί η Ραμόνα κατηγόρησε την Άννα Μαρία για διπροσωπία, ενώ η Άννα Μαρία ξέσπασε και τη φώναζε ψεύτρα και αχάριστη. Το Twitter πήρε φωτιά, ενώ τα έντονα σχόλια και τα memes γέμισαν τη σελίδα του #bigbrothergr.

Οι δηλώσεις του Χρήστου Μακρίδη στο μπλε δωμάτιο και οι αντιδράσεις στο Twitter:

Αμέσως μετά, θέση στο μπλε δωμάτιο πήρε ο Χρήστος Μακρίδης, ο οποίος ρωτήθηκε από τον Ανδρέα Μικρούτσικο για τις φιλίες και τις αντιπαλότητες του σπιτιού. Ο ίδιος μίλησε για τον εαυτό του, τονίζοντας πως είχε παρεξηγηθεί ο χαρακτήρας του στο παρελθόν. Τόνισε τους δυνατούς παίκτες του σπιτιού, ενώ υποστήριξε πως αν φτάσει τελική δυάδα με τον φίλο του τον Πυργίδη, προτιμά να πάρει το έπαθλο ο φίλος του. Οι απόψεις του δε βρήκαν σύμφωνο το κοινό του Twitter, το οποίο, με αφορμή τα όσα είπε, δημιούργησε τα εξής posts:

Big Brother 6/11: Η έκρηξη του Twitter για την ανατροπή του παιχνιδιού

Μεγάλη ένταση δημιουργήθηκε στο Twitter με την ανατροπή της αποχώρησης. Ο Μεγάλος Αδερφός αποφάσισε να μην αποχωρήσει κανείς από τους τρεις υποψηφίους (Άννα Μαρία, Ραμόνα, Χρήστος), δίνοντάς τους ακόμη μια ευκαιρία στον διαγωνισμό. Αυτό εξόργισε κάποιους από τους χρήστες του Twitter, ενώ σε άλλους στάθηκε αφορμή για δημιουργικά posts:

Η ψηφοφορία και η ένταση στο Twitter για το αποτέλεσμα

Αμέσως μετά τη δοκιμασία για την αρχηγία της εβδομάδας, σειρά είχε η ψηφοφορία. Ο Big Brother αποφάσισε αυτή τη φορά η ψηφοφορία να γίνει live, μπροστά στους τηλεθεατές. Η πλειοψηφία ψήφησε για μια ακόμη φορά την Άννα Μαρία, γεγονός που δε θεωρήθηκε παράξενο για τους fans της πλατφόρμας.

Περισσότερα memes από τους χρήστες του Twitter για το σημερινό Live (6/11):

Διαβάστε περισσότερα για όσα έγιναν στο live του Big Brother (6/11).

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

The post Big Brother 6/11: Το Twitter δίκασε την μεγάλη έκπληξη appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα