Netflix: Οι πιο αστείες κωμικές σειρές που θα δεις

20:00 6/11/2020 - Πηγή: Youfly

Η κωμωδία είναι αυτό που χρειαζόμαστε περισσότερο αυτές τις ημέρες, γι’ αυτό κι εμείς συγκεντρώσαμε τις καλύτερες κωμικές σειρές του Netflix για να μη σταματάς να γελάς.

Το Netflix διαθέτει μία τεράστια ποικιλία σε κωμικές σειρές που αντιπροσωπεύουν όλα τα γούστα. Το γέλιο είναι το πλέον απαραίτητο στοιχείο για να αποφορτιστεί η ατμόσφαιρα και να χαλαρώσουμε μετά από μία δύσκολη εβδομάδα. Διαλέξτε εκείνη ή εκείνες που ταιριάζουν περισσότερο στο στυλ

σας και καλή σας διασκέδαση.

Brooklyn Nine-Nine – Μία αστυνομική κωμική σειρά

Το Brooklyn Nine-Nine είναι μία κωμική αμερικανική σειρά από το 2013 μέχρι σήμερα με δημιουργούς τους Dan Goor και Michael Shur (Το καλό μέρος), όπου πρωταγωνιστούν οι μοναδικοί Andy Samberg, Stephanie Beatriz, Terry Crews, Melissa Fumero, Joe Lo Truglio, Chelsea Peretti και Andre Braugher.

Η πλοκή της σειράς περιτριγυρίζεται από τον πανέξυπνο, αλλά ανώριμο Ντετέκτιβ Jake Peralta που συχνά έρχεται σε σύγκρουση με τον νέο διοικητή του αστυνομικού τμήματος, τον σοβαρό και αγέλαστο Captain Hoult. Το Brooklyn Nine-Nine είναι μία απολαυστική κωμωδία καταστάσεων με πολύ έξυπνο χιούμορ, δράση και μυστήριο. Είναι μία σειρά που σχολιάζει πολύ εύστοχα θέματα της επικαιρότητας και σίγουρα θα λατρέψετε. Το Netflix διαθέτει τις 5 σεζόν της σειράς και κάθε σεζόν αποτελείται από δέκα 20λεπτα επεισόδια. Η σειρά φεύγει σα νερό και δε θα σταματήσετε να τη βλέπετε.

Ο πρίγκιπας του Μπελ Αιρ – Μία αγαπημένη κωμωδία καταστάσεων

Ο Πρίγκιπας του Μπελ Αιρ (The Fresh Prince of Bel-Air) είναι αμερικανική κωμωδία καταστάσεων που προβλήθηκε στο δίκτυο NBC από τις 10 Σεπτεμβρίου του 1990 ως τις 20 Μαϊου του 1996. Δημιουργοί της σειράς είναι οι Andy και Susan Borowitz και πρωταγωνιστεί ο μοναδικός Will Smith.

Η ιστορία επικεντρώνεται στον Will Smith, που ενσαρκώνει ο ίδιος σε μία φανταστικοποιημένη εκδοχή του εαυτού του. Ο Πρίγκηπας του Μπελ Αιρ είναι ένας έφηβος που γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Δυτική Φιλαδέλφεια. Ωστόσο μία μέρα έπαιζε μπάσκετ στο δρόμο με αποτέλεσμα η μπάλα να χτυπήσει μία ομάδα επιθετικών ανθρώπων. Επειδή, λοιπόν, η μητέρα του τρόμαξε με την όλη κατάσταση, στέλνει τον γιο της με τους πλούσιους θείους του στο Bel-Air, την πλούσια γειτονιά του Los Angeles. Εκεί ο Will, που κατάγεται από την εργατική τάξη θα συγκρουστεί με την υψηλή τάξη των θείων του μέσα από διάφορους χιουμοριστικούς τρόπους.

Μία διαχρονική κωμωδία καταστάσεων που αποτελείται από 6 σεζόν με δέκα 20λεπτα επεισόδια η κάθε μία. Απολαυστική, διασκεδαστική, ό,τι πρέπει για τώρα.

Η Δίαιτα της Σάντα Κλαρίτα – Διασκεδαστική κωμωδία τρόμου

Η Δίαιτα της Σάντα Κλαρίτα είναι μία αμερικανικής παραγωγής κωμωδία τρόμου του 2017 με δημιουργό τον Vicotr Fresco και πρωταγωνιστές την εκπληκτική Drew Barrymore και τον Timothy Olyphant.

Ο Joel  και η Sheila είναι ένα ζευγάρι μεσιτών που ζουν μια κάπως βαρετή ζωή στη Σάντα Κλαρίτα, προάστιο του Λος Άντζελες, με την έφηβη κόρη τους Abby. Όταν η Σίλα περάσει μια δραματική αλλαγή, καθώς μεταμορφώνεται σε ζόμπι και αποζητά ανθρώπινη σάρκα, ο Joel και η οικογένεια του προσπαθούν να βοηθήσουν την Sheila. Παράλληλα με αυτή την διαδικασία το ζευγάρι έχει να αντιμετωπίσει τους γείτονες και τις πολιτιστικές νόρμες.

Μία κωμωδία τρόμου στο Netflix για τους λάτρεις του τρόμου και των ζόμπι. Απολαυστικές ερμηνείες, ιδιαίτερο χιούμορ, εντυπωσιακές σκηνές που θα γεμίσουν την ημέρα σου – ή καλύτερα το βράδυ σου – με γέλιο. Η σειρά διαθέτει 3 σεζόν με 10 μισάωρα επεισόδια η κάθε μία.

Έχεις πεθάνει για μένα – Απολαυστική μαύρη κωμωδία

Το Έχεις πεθάνει για μένα (Dead to me) είναι μία αμερικανική σειρά black κωμωδίας που δημιουργήθηκε από τη Liz Feldman με παραγωγούς τους Feldman, Will Ferrell, Adam McKay και Jessica Elbaum.

Η ιστορία ακολουθεί μια ισχυρή φιλία που δημιουργείται ανάμεσα σε μια χήρα και μιας ατίθασης γυναίκας με ένα συγκλονιστικό μυστικό. Συγκεκριμένα, μια οξύθυμη χήρα, ενώ ψάχνει τον οδηγό που χτύπησε και εγκατέλειψε τον άντρα της, γίνεται φίλη με μια εκκεντρική οπτιμίστρια που δεν είναι ακριβώς αυτή που φαίνεται.

Μία διασκεδαστική σειρά με μπόλικο black χιούμορ γι’ αυτούς που λατρεύουν τις μαύρες κωμωδίες. Το έχεις πεθάνει για μένα διαθέτει 2 σεζόν με 10 μισάωρα επεισόδια η κάθε μία. Μία κωμική σειρά στο Netflix με όμορφα χρώματα, εντυπωσιακά πλάνα και εξαιρετικές ερμηνείες από τους Christina Applegate, Linda Cardellini, James Marsden και Max Jenkins

Space Force – Η σειρά με θέμα τον αμερικανικό στρατό

Το Space Force είναι μία αμερικάνικη τηλεοπτική κωμική σειρά που κυκλοφόρησε το 2020 στο Netflix. Δημιουργοί της είναι ο Greg Daniels και ο Steve Carell και πρωταγωνιστεί ο τελευταίος μαζί με τους John Malkovich, Ben Schwartz, Diana Silvers και Tawny Newsome.

Ένας πτέραρχος συνεργάζεται απρόθυμα με έναν εκκεντρικό επιστήμονα για να προετοιμάσουν για “απογείωση” τη νεότερη υπηρεσία του στρατού των ΗΠΑ, τη Διαστημική Δύναμη.

Μία απολαυστικότατη κωμωδία καταστάσεων από το τρελό δίδυμο Greg Daniels και Steve Carell που συνεργάζονται ξανά μετά την τηλεοπτική επιτυχία στο αμερικανικό «The Office». Η βασική υπόθεση προήρθε από την ιδέα του προέδρου Trump να στείλει πάλι αστροναύτες στο φεγγάρι ή όπως το έθεσε ο ίδιος «boots on the moon by 2024». Μία από τις πιο διασκεδαστικές κωμικές σειρές του Netflix που δε θα σταματήσετε να παρακολουθείτε.

South park – Η πιο επιτυχημένη σειρά κινουμένων σχεδίων

Το South Park είναι μία από τις πιο γνωστές κωμικές σειρές που φιλοξενεί το Netflix στη διάσημη πλατφόρμα της. Το South Park αποτελεί μία από τις πιο παλιές σειρές κινουμένων σχεδίων, η οποία συνεχίζει ακόμα και παραμένει διαχρονική. Η δημιουργία των Trey Parker και Matt Stone, ακολουθεί τις σουρεαλιστικές περιπέτειες 4 μικρών αγοριών που ζουν στην κωμόπολη Σάουθ Παρκ.

Σατιρίζει πολλές όψεις του Αμερικανικού πολιτισμού και των τρεχόντων γεγονότων, ενώ προκαλεί τις βαθιά ριζωμένες πεποιθήσεις και ταμπού, χρησιμοποιώντας μαύρο χιούμορ. Έχει αποσπάσει ένα βραβείο Emmy κι ένα βραβείο Peabody (2006).

Family Guy – Η σειρά που σατιρίζει τις τάσεις της εποχής

Το Family Guy στο Netflix είναι αμερικανική σειρά από τον Seth MacFarlane. Η σειρά χρησιμοποιεί πολλά αστεία σε μορφή εφαπτόμενων στιγμιότυπων που δεν έχουν σχέση με την υπόλοιπη υπόθεση του εκάστοτε επεισοδίου. Εστιάζει στην οικογένεια Griffin, η οποία καταφέρνει, μέσα από μια σειρά γεγονότων, να σατιρίσει την πολιτική, τα στερεότυπα, τις τάσεις της εποχής.

Μια διαχρονική σειρά με έξυπνα αστεία, κυρίως προτιμάται από ενήλικες λόγω του έντονου κυνικού του και ώριμου χιούμορ του. Μία από τις πιο επιτυχημένες κωμικές σειρές του Netflix κινουμένων σχεδίων.

Ρικ & Μόρτι – Μία κωμική σειρά επιστημονικής φαντασίας

Ο Ρικ & Μόρτι στο Netflix είναι μια αμερικάνικη κωμική σειρά επιστημονικής φαντασίας – κυρίως για ενήλικες. Δημιουργήθηκε από τους Justin Roiland και Dan Harmon. Περιστρέφεται γύρω από τις περιπέτειες των μελών της οικογένειας Smith, ενώ εστιάζει στις περιπέτειες των Rick και Morty, οι οποίοι ταξιδεύουν σε άλλους πλανήτες και διαστάσεις, μέσω πυλών και του ιπτάμενου αυτοκινήτου του Rick.

Μία κωμική σειρά με εξαιρετική σκηνοθεσία και επεισόδια που σίγουρα τραβούν την προσοχή χάρη στα έντονα χρώματα και τα εντυπωσιακά εφέ. Διαθέτει ένα έντονα κυνικό, μα συνάμα έξυπνο χιούμορ που θα αγαπήσουν οι λάτρεις των αμερικανικών κωμικών κινουμένων σχεδίων.

Παρ’ το αλλιώς – Μαύρη κωμωδία με ωραία μηνύματα

To Παρ’το αλλιώς (After Life) είναι μία βρετανική σειρά μαύρης κωμωδίας με δημιουργό τον Ricky Gervais. Διαθέτει δύο σεζόν με 6 μισάωρο επεισόδια η κάθε μία. Έξυπνο χιούμορ με ωραία σκηνοθεσία, μοναδικές ερμηνείες και υπόθεση που περνάει όμορφα μηνύματα στον θεατή.

To After Life διηγείται τη ζωή του Τόνι, ενός αρθρογράφου της τοπικής εφημερίδας του Τάμπουρι, του οποίου η ζωή ανατρέπεται εξαιτίας του θανάτου της συζύγου του από καρκίνο του μαστού. Στην αρχή σκέφτεται να αυτοκτονήσει, ωστόσο, αποφασίζει να ζήσει υπό τον όρο να τιμωρήσει τον κόσμο για το θάνατο της συζύγου του με το να λέει και να κάνει οτιδήποτε αυτός θέλει. Θεωρεί πως με το να είναι μόνιμα κακόκεφος και πικρόχολος αποκτά την “υπερδύναμη” να το πετύχει, αλλά το σχέδιο του ματαιώνεται, όταν όλοι γύρω του προσπαθούν να τον βοηθήσουν να ξαναβρεί τους πρότερους ρυθμούς ζωής του που θα επαναφέρουν τον αληθινό του εαυτό.

Το Καλό Μέρος / The Good Place

Το Καλό Μέρος ή αλλιώς το The Good Place είναι μία αμερικανική κωμική σειρά φαντασίας με δημιουργό τον Michael Shur, που έκανε πρεμιέρα το 2016. Πρωταγωνιστούν οι εκπληκτικοί  Kristen Bell, William Jackson Harper, Jameela Jamil, D’Arcy Carden, Manny Jacinto και Ted Danson.

Αν και η ιστορία εξελίσσεται , η αρχική υπόθεση ακολουθεί την Eleanor Shellstrop (Kristen Bell), μια γυναίκα που καλωσόρισε μετά το θάνατό της στο “The Good Place”, μια εξαιρετικά επιλεκτική ουτοπία σαν τον Παράδεισο που σχεδιάστηκε και διευθύνεται από τον “μετά-θάνατον ζωή” αρχιτέκτονα Michael. Η Eleanor βρίσκεται εκεί ως ανταμοιβή για τη δίκαιη ζωή της. Ωστόσο, συνειδητοποιεί ότι στάλθηκε εκεί κατά λάθος και πρέπει να κρύψει την ηθικά ατελή συμπεριφορά που είχε στο παρελθόν προσπαθώντας να γίνει ένα καλύτερο και πιο ηθικό άτομο.

Μία από τις πιο στοχευμένες κωμωδίες της εποχής που αγαπήθηκε από το κοινό κι εξέλαβε τις καλύτερες κριτικές. Οι απολαυστικές ερμηνείες των ηθοποιών σε συνδυασμό με την εξαιρετική σκηνοθεσία, την καθιστούν μία από τις καλύτερες κωμικές σειρές του Netflix. Η σειρά διαθέτει 4 σεζόν με δέκα 20λεπτα επεισόδια η κάθε μία.

Το ιπτάμενο τσίρκο των Μonty Ρython

Οι αείμνηστοι Monty Python παρουσιάζουν την σατυρική κωμική τους σειρά. Με το ιδιαίτερο, καυστικό και κυνικό τους χιούμορ θα σας κάνουν να γελάσετε με την ψυχή σας. Το σενάριο της σειράς υπογράφουν οι ίδιοι οι Monty Python (Chapman, Cleese, Gilliam, Idle, Jones και Palin) και το χιούμορ τους είναι πνευματώδες όσο και επικριτικό, με πλήθος λογοτεχνικών και φιλοσοφικών αναφορών.

Οι Monty Python έχουν γράψει ιστορία στην σάτιρα και την κωμωδία, οπότε σίγουρα αξίζει να δείτε αυτή την κωμική σειρά στο Netflix. Διαθέτει 4 σέζον με δέκα μισάωρα απολαυστικά επεισόδια.

Σεξουαλική αγωγή – Η σειρά taboo

Η Σεξουαλική αγωγή είναι μία βρετανική κωμική σειρά στο Netflix που παίρνει πάνω της αυτό το μεγάλο taboo της κοινωνίας, το σεξ. Δημιουργός της σειράς είναι η Laurie Nun και πρωταγωνιστούν οι μοναδικοί Gillian Anderson, Asa Butterfield, Ncuti Gatwa, Emma Mackey και Connor Swindells.

Η ιστορία περιτριγυρίζεται γύρω από τον Ότις, έναν έφηβο που είναι πολύ αμήχανος απέναντι στο σεξ, κυρίως επειδή η μητέρα του είναι σεξολόγος και πολύ ανοιχτή σε αυτό το θέμα. Η σειρά αναλαμβάνει να περιγράψει και να διηγηθεί ιστορίες γύρω από το σεξ με ένα κωμικό, αλλά παράλληλα ρεαλιστικό και σοβαρό ύφος. Μία από τις πιο επιτυχημένες κωμικές σειρές του Netflix που αγαπήθηκε πολύ από το κοινό.

Big mouth – Μία ανατρεπτική κωμική σειρά στο Netflix

Το Big mouth είναι μία ανατρετική κωμωδία στο Netflix που διαθέτει 3 σεζόν με δέκα 20λεπτα – περίπου – επεισόδια. Δημιουργοί της σειράς είναι οι Andrew Goldberg, Nick Kroll, Mark Levin και Jennifer Flackett.

Το Big mouth κινείται στα ίδια στάνταρτς με το Family Guy και το South Park, καθώς είναι μία κωμική σειρά ως επί το πλείστον για ενήλικες. Η ιστορία περιτριγυρίζεται γύρω από έφηβους που παιρνούν αυτή την άβολη περίοδο της ζωής τους ανακαλύπτοντας το σώμα τους. Διαθέτει ένα έξυπνο και παράλληλα κυνικό χιούμορ που υπενθυμίζει στα “μεγάλα παιδιά” αυτή την ιδιαίτερη περιόδο της ζωής τους που ονομάζεται εφηβεία.

Girl Boss – Η σειρά με φόντο το Instagram και τη μόδα

Το GirlBoss είναι μία ανάλαφρη αμερικανική κωμική σειρά που βασίζεται στην best seller αυτοβιογραφία της Sophia Amoruso. H υπόθεση επικεντρώνεται στο πως η Sophia Amoruso, η οποία ξεκίνησε να πουλάει πουλάει vintage ρούχα στο eBay κατέληξε, στα 28 της, να διοικεί την αυτοκρατορία μόδας Nasty Gal.

Το GirlBoss είνια μία χιουμοριστική σειρά με έναν αέρα μόδας. Ανάλαφρη με ωραία χρώματα, ωραίες φωτογραφίες και όμορφα πλάνα για να περάσεις ευχάριστα τον χρόνο σου.

Κύριε Ιγκλέσιας – Με τον απολαυστικό Gabriel Inglesias

Ο Gabriel Inglesias είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους stand-up κωμικούς του εξωτερικού που έχει αγαπηθεί ιδιαιτέρως από τους λάτρεις της κωμωδίας. Μετά τα specials του, έρχεται στο Netflix με μία ξεκαρδιστική κωμική σειρά που θα αγαπήσουν μικροί και μεγάλοι.

Η βασική υπόθεση ακολουθεί τον κορυφαίο κωμικός Gabriel Inglesias στο ρόλο ενός καλοσυνάτου καθηγητή ιστορίας που προσπαθεί να βοηθήσει χαρισματικά παιδιά με απροσάρμοστη συμπεριφορά. Η σειρά διαθέτει 2 σεζόν – μέχρι στιγμής – με δέκα απολαυστικά επεισόδια της μισής ώρας. Μία ιδανική σειρά για να παρακολουθήσετε με την οικογένεια και τους φίλους σας χωρίς να σταματήσετε να γελάτε.

Τα Φιλαράκια – Η πιο διαχρονική κωμική σειρά στο Netflix

Φυσικά Τα Φιλαράκια δε θα μπορούσαν να λείψουν από αυτή τη λίστα, καθώς είναι μία από τις πιο επιτυχημένες κωμικές σειρές όλων των εποχών. Μία σειρά με 10 σεζόν και πολλά επεισόδια στο ιστορικό της που θα σας μαγέψει.

Η σειρά περιτριγυρίζεται γύρω από μία παρέα έξι φίλων, των Rachel, Monica, Phoebe, Chandler, Joey και Ross, και τις αστείες περιπέτειες που βιώνουν. Μία από τις πιο όμορφες, διαχρονικές σειρές που δημιουργούν μία νοσταλγία. Τα φιλαράκια είναι εκείνη η σειρά που θέλεις να δεις ξανά και ξανά χωρίς να τη βαριέσαι. Δημιουργοί αυτής της κωμωδίας καταστάσεων είναι οι David Crane και Marta Kauffman. Πρωταγωνιστούν οι μοναδικοί Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry και David Schwimmer.

How I met your mother

Το How I met your mother είναι επίσης μία από τις πιο επιτυχημένες κωμικές σειρές που διαθέτει η πλατφόρμα του Netflix. Παρά τις 9 σεζόν, τα επεισόδια φεύγουν σα νερό, καθώς θέλεις να δεις όλο και περισσότερο. Η ιστορία επικεντρώνεται στον Ted ο οποίος αφηγείται στα δυο του παιδιά πώς γνώρισε τη μητέρα τους. Μία διασκεδαστική σειρά που θα σε ταξιδέψει στις μοναδικές περιπέτειες του Ted και της παρέας του.

Τη σειρά έχουν δημιουργήσει οι Carter Bays και Craig Thomas, ενώ πρωταγωνιστούν οι απίστευτοι Josh Radnor, Jason Segel, Cobie Smulders, Neil Patrick Harris και Alyson Hannigan. Οι μεμονωμένες ιστορίες συμπληρώνουν άψογα την βασική πλοκή που οδηγεί στο πώς γνώρισε ο Ted τον έρωτα της ζωής του.

The big bang theory – Όταν η επιστήμη κι η κωμωδία συναντιούνται

Άλλη μία επιτυχημένη σειρά που δε θα μπορούσε να λείπει από τις πιο αστείες κωμικές σειρές του Netflix. Η σειρά από την πρώτη στιγμή αγαπήθηκε από το κοινό, με αποτέλεσμα να γυριστούν 12 σεζόν. Δημιουργοί της είναι οι Chuck Lorre και Bill Prady και πρωταγωνιστούν οι σπουδαίοι ηθοποιοί Johnny Galecki, Jim Parsons, Kaley Cuoco, Simon Helberg και Kunal Nayyar.

Η σειρά επικεντρώνεται σε πέντε χαρακτήρες που ζουν στην California. Συγκεκριμένα, δύο συγκάτοικους και φυσικούς, τους Leonard Hofstadter και Sheldon Cooper, την γειτόνισσά τους Penny που φιλοδοξεί να γίνει ηθοποιός, τον αεροδιαστημικό Howard Wolowitz και τον Ινδό αστροφυσικό Raj Koothrappali. Μία απολαυστική κωμική σειρά με μπόλικο χιούμορ και ιδανικό γι’ αυτούς που αγαπούν τις θετικές επιστήμες.

Modern Family – Μία μοντέρνα οικογένεια στο Netflix

Το Modern Family είναι μία οικογενειακή τηλεοπτική σειρά κωμωδίας καταστάσεων που αγαπήθηκε πολύ από το κοινό. Μία βραβευμένη σειρά που ακολουθεί τον Jay και την αντισυμβατική οικογένεια του, ενώ αντιμετωπίζουν τις προκλήσεις της σύγχρονης ζωής στο Los Angeles.

Το Modern Family περιλαμβάνει ένα δυναμικό καστ και παρουσιάζεται σε στυλ mockumentary, με τους χαρακτήρες συχνά να «σπάνε τον τέταρτο τοίχο» που τους διαχωρίζει από το κοινό και να μιλάνε απευθείας σε αυτό μέσω της κάμερας. Έξυπνο χιούμορ, δυνατές ερμηνείες και διασκεδαστικές ιστορίες που θα σας κάνουν μη σταματάτε να γελάτε.

Community – Η σειρά που αγαπήθηκε από κοινό και κριτικούς

Το Community είναι μία αμερικανική κωμική σειρά που απέσπασε εξαιρετικές κριτικές από ειδικούς και τηλεθεατές. Η επιτυχία της σειράς είχε ως αποτέλεσμα να γυριστούν 6 σεζόν.

Όταν αποκαλύπτεται, λοιπόν, ότι το πτυχίο του Jeff Winger είναι πλαστό, επιστρέφει στο πανεπιστήμιο και κάνει παρέα με αουτσάιντερ. Η ιστορία επικεντρώνεται γύρω από διαφορετικούς μεταξύ τους ανθρώπους που ξεμένουν στο περιθώριο, αλλά στο τέλος ανακαλύπτουν ότι δεν είναι τόσο διαφορετικοί. Η σειρά είναι δημιουργημένη από τον Dan Harmon και πρωταγωνιστούν οι Joel McHale, Gillian Jacobs, Danny Pudi, Yvette Nicole Brown, Alison Brie, Donald Glover και Ken Jeong. Το Community ήρθε για να μείνει, καθώς αποτελεί μία διαχρονική σειρά που θα αποτελέσει την αγαπημένη σου καθημερινή συνήθεια.

Δείτε επίσης τις καλύτερες κωμικές ταινίες στο Netflix.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

The post Netflix: Οι πιο αστείες κωμικές σειρές που θα δεις appeared first on Youfly.

Keywords
netflix, σειρες, netflix, the big bang theory, big bang theory, will smith, los angeles, south park, family guy, after life, big bang, modern family, στυλ, δραση, μυστήριο, αιρ, fresh, nbc, smith, black, adam, space, ηπα, office, boots, moon, guy, griffin, ρικ, justin, life, jackson, bell, python, big, girl, boss, instagram, vintage, ebay, gabriel, joey, david, jennifer, mother, ted, howard, community, διαιτα, ομαδα διας, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, επιλεκτικη χρεοκοπια, Καλή Χρονιά, η ημέρα της γης, Howard Carter, Ημέρα της μητέρας, αλλαγη ωρας 2012, εκλογες ηπα, τελη κυκλοφοριας 2013, τελος του κοσμου, η ζωη ειναι ωραια, σιλά, η ζωη, ξανα, instagram, πλανητες, το θεμα, γυναικα, ηθοποιος, ηπα, θεμα, καθημερινη, κωμωδιες, μητερα, μπασκετ, ρικ, ρουχα, ταινιες, φιλια, φωτογραφιες, χρωματα, big bang theory, boss, ebay, jennifer aniston, nbc, python, south park, αγωγη, αιρ, αξιζει, αστεια, ατμοσφαιρα, ατομο, βραδυ, βρισκεται, γειτονια, γελιο, γινει, γινεται, δυναμη, δειτε, διδυμο, δικτυο, δυναμικο, δυτικη, εφε, εβδομαδα, εξι, επιτυχια, ερχεται, εξυπνο, ζωη, ζωης, ζομπι, ιδεα, ιδια, υπηρεσια, υποθεση, υφος, ιγκλεσιας, ηθικο, ιστορικο, κωμωδια, κωμοπολη, λαθος, λειπει, μαυρο, μηνυματα, μυστήριο, μυστικο, μορφη, νερο, ντετεκτιβ, ομαδα, ουτοπια, οικογενεια, παιδια, πριγκιπας, πρωταγωνιστες, ψυχη, πτεραρχος, πτυχιο, ρολο, σατιρα, σεζον, σεναριο, σεξολογος, σιγουρα, συγκεκριμενα, σειρα, σκηνες, σκηνοθεσια, σωμα, στυλ, σχεδιο, τονι, υψηλη, φεγγαρι, φοντο, χηρα, χιουμορ, ομορφα, air, after life, adam, bell, big bang, black, big, community, cox, guy, david, εξυπνα, επεισοδια, family guy, fresh, gabriel, griffin, howard, how i met your mother, ιδανικο, ιδιαιτερο, jacobs, jackson, justin, joey, jennifer, κωμικος, life, los angeles, μεινει, modern family, moon, mother, οψεις, smith, space, ted, της παρεας, τρελο, θεματα, vintage, will smith, ξεκινησε, ζευγαρι
Τυχαία Θέματα