Big Brother 27/11: Εντάσεις στο live – Παίκτες σε σύγκρουση

15:28 27/11/2020 - Πηγή: Youfly

Η εβδομάδα αποδείχθηκε περίεργη στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού, τόσο εξαιτίας της δοκιμασίας που έληξε με μια μεγάλη ποινή, όσο και εξαιτίας των εντάσεων μεταξύ των παικτών. Σοφία και Θέμης τάραξαν τις ισορροπίες στο σπίτι, κάτι θα συζητηθεί πολύ στο αποψινό live του Big Brother 27/11.

Big Brother 27/11 – Live: Ο Ανδρέας Μικρούτσικος καλεί τον
Θέμη και τη Σοφία

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος θα παίξει σημαντικό ρόλο στο σημερινό live του Big Brother (27/11). Ο ίδιος θα καλέσει τον Θέμη και τη Σοφία να συζητήσουν σοβαρά τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στη σχέση τους. Όπως φάνηκε από τα προηγούμενα επεισόδια, η φιλία των δύο παικτών δοκιμάστηκε έντονα εξαιτίας της δοκιμασίας. Ο Θέμης εκδήλωσε έντονο πρόβλημα με τον στρατό, κάτι που η αρχηγός της εβδομάδας δεν μπόρεσε να χειριστεί.

Οι τηλεθεατές στο σημερινό live θα δουν πολύ πιεσμένη τη Σοφία Δανέζη. Θα προβληθεί για πρώτη φορά ένα στιγμιότυπο, με την ίδια να κλαίει και να ζητάει από τον Δημήτρη Κεχαγιά να φύγει από κοντά της, διότι όλο αυτό είναι ένα ψέμα. Οι στρατηγικές στο σπίτι όλο και αυξάνονται, ενώ οι σχέσεις των παικτών ταράζονται.

Σύγκρουση θα δημιουργηθεί και ανάμεσα σε Άννα Μαρία και Ραμόνα, οι οποίες θα τσακωθούν ξανά για την καθαριότητα του σπιτιού. Η Άννα Μαρία θα ξεσπάσει ξανά για θέματα υγιεινής, ενώ η Ραμόνα θα την ειρωνευτεί, λέγοντας πως όλοι έχουν άδικο μπροστά της.

Υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι η Ραμόνα, η Άννα Μαρία και ο Δημήτρης Πυργίδης. Η Σοφία αποφάσισε να κάψει το βέτο, με αποτέλεσμα οι υποψήφιοι να μην αλλάξουν, με βάση την αρχική ψηφοφορία. Μάλιστα, ο Δημήτρης Πυργίδης βρίσκεται για πρώτη φορά σε αυτή τη θέση, με αποτέλεσμα να βρίσκεται και ο ίδιος αρκετά αγχωμένος. Τι εκπλήξεις ετοιμάζει ο Big Brother για τους παίκτες στο αποψινό live 27/11;

Δείτε το τρέιλερ της εκπομπής:

Δείτε επίσης: Big Brother 26/11: Όλοι οι υποψήφιοι – Ποιος πήρε το βέτο

The post Big Brother 27/11: Εντάσεις στο live – Παίκτες σε σύγκρουση appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα