Οι Θαλασσόλυκοι ταξιδεύουν στη Μήλο και την Κίμωλο

14:56 27/11/2020 - Πηγή: Youfly

Οι Θαλασσόλυκοι στο νέο επεισόδιο του ΣΚΑΪ το Σάββατο 28 Νοεμβρίου στις 16.30 συνεχίζουν το ταξίδι τους στις Κυκλάδες με το ιστιοπλοϊκό και βρίσκονται στη Μήλο και την Κίμωλο.

Ο Γιάννης Αποστολάκης, ο Γιάννης Δρυμωνάκος και η Κάτια Ταραμπάνκο ταξιδεύουν με το ιστιοπλοϊκό τους στις Κυκλάδες και εμείς σαλπάρουμε και αρμενίζουμε μαζί τους κάθε Σάββατο στις 16.30, στον ΣΚΑΪ.

Οι Θαλασσόλυκοι στον ΣΚΑΪ σε νέους προορισμούς

Το Σάββατο 28 Νοεμβρίου, οι Θαλασσόλυκοι φτάνουν στην παραμυθένια Μήλο

και στο ήσυχο νησί του Αιγαίου, την Κίμωλο. Στη Μήλο, ο Γιάννης Αποστολάκης δοκιμάζει τις δυνατότητές του στο motocross, ενώ η Κάτια και ο άλλος Γιάννης εξασκούνται στην κεραμική. Όλοι μαζί, ωστόσο, επισκέπτονται το εντυπωσιακό ενεργό ηφαίστειο της Μήλου, το οποίο “ατμίζει” έως και σήμερα. Στη συνέχεια, η Κάτια αποχαιρετά τους Γιάννηδες καθώς επιστρέφει στην Αθήνα για επαγγελματικούς λόγους. Η αντροπαρέα, ωστόσο, δεν σταματά την εξερεύνηση των κυκλαδίτικων νησιών και βάζει πλώρη για την Κίμωλο. Εκεί, μάλιστα, θα δουν από κοντά την πρωτότυπη υπαίθρια βιβλιοθήκη του νησιού, θα περιηγηθούν στα όμορφα στενά της Χώρας, αλλά θα ζήσουν και μια μοναδική περιπέτεια κατά τη διάρκεια αναζήτησης του διάσημου πέτρινου μανιταριού που έχει σμιλέψει η ίδια η φύση.

Οι Θαλασσόλυκοι σε κυκλαδίτικες περιπέτειες στον ΣΚΑΪ

Κάθε Σάββατο στις 16.30

Παρουσίαση: Γιάννης Αποστολάκης, Γιάννης Δρυμωνάκος, Κάτια ΤαραμπάνκοΑρχισυνταξία: Νίκος ΝάνοςΣκηνοθεσία: Κώστας ΒάγιαςΟι παρουσιαστές

Ο Γιάννης Αποστολάκης έγινε γνωστός μέσα από το ριάλιτι μαγειρικής Master Chef του 2010, ενώ ο Γιάννης Δρυμωνάκος είναι Έλληνας πρωταθλητής Ευρώπης στην κολύμβηση, στο στιλ της πεταλούδας.

Η Κάτια Ταραμπανκό έγινε γνωστή μέσα από το GNTM 2 και αφ’ ότου στέφθηκε νικήτρια του ριάλιτι μόδας (μαζί με την Άννα Μαρία) έκανε τα πρώτα της βήματα στη τηλεόραση συμμετέχοντας στην εκπομπή «Οι Θαλασσόλυκοι» του Σκάϊ με τους Γιάννη Αποστολάκη και Γιάννη Δρυμωνάκο.

Δείτε επίσης:

Οι Θαλασσόλυκοι σε κυκλαδίτικες περιπέτειες – Σάββατο 21/11Θαλασσόλυκοι: Η κριτική του Ιάσονα Τριανταφυλλίδη

The post Οι Θαλασσόλυκοι ταξιδεύουν στη Μήλο και την Κίμωλο appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα