Big Brother 2: Η Ευδοκία στο στόχαστρο των παικτών (video)

16:14 13/9/2021 - Πηγή: Youfly

Μετά το live της Παρασκευής, νέες εντάσεις θα παρακολουθήσουμε απόψε στο ριάλιτι του ΣΚΑΙ. Ύστερα από  την αποχώρηση του Μελέτη Γαβαλά ποιος παίκτης θα βρεθεί ξανά στο επίκεντρο; Ο λόγος φυσικά για την Ευδοκία η οποία φαίνεται να μην περνάει και τόσο καλά μέσα στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού.

Στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother 2 θα παρακολουθήσουμε ένα ξεκαθάρισμα ανάμεσα στην Ευδοκία και την Ανχελίτα

σε σχέση με την χειριστική συμπεριφορά της. Ωστόσο το αίσθημα ανάμεσα σε Παναγιώτη και Ανχελίτα φαίνεται να δυναμώνει και να προχωράει με σταδιακά βήματα.

Το αγώνισμα και ο αρχηγός της εβδομάδας

Ένα συναρπαστικό αγώνισμα επίσης θα παρακολουθήσουμε απόψε στο επεισόδιο του Big Brother 2. Ποιος θα είναι ο αρχηγός της νέας εβδομάδας μέσα στο σπίτι; Ποιος θα τα καταφέρει καλύτερα στο αγώνισμα και πόσο θα επηρεάσει ο νέος αρχηγός τη λειτουργία του σπιτιού;

Η Ευδοκία θα είναι όπως όλα δείχνουν πρωταγωνίστρια για όλη την βδομάδα μέσα στο σπίτι του Big Brother, με τις κόντρες και τις εντάσεις να είναι αρκετές με αποτέλεσμα οι σχέσεις των συγκατοίκων να διαταράζονται συνεχώς μέρα με την μέρα.

Μείνετε συντονισμένοι στις 23:00 στον ΣΚΑΙ, για το νέο ανατρεπτικό επεισόδιο του Big Brother.

Δείτε επίσης:

Bachelor 10/9: Διπλή αποχώρηση, λιποθυμία και ερωτική εξομολόγησηBig Brother 2 Spoiler: Διπρόσωπη η Ευδοκία; Όλα όσα κρύβειBig Brother Spoiler: Το χαρέμι του Στηβ και οι εντάσεις

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Big Brother 2: Η Ευδοκία στο στόχαστρο των παικτών (video) appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα