Big Brother 2 Spoiler: Διπρόσωπη η Ευδοκία; Όλα όσα κρύβει

15:19 9/9/2021 - Πηγή: Youfly

Στο επίκεντρο θα βρεθεί από το πουθενά η Ευδοκία, στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother. Η παίκτρια με την πιο θετική ενέργεια, έχει διχάσει τους παίκτες, με πολλούς να την χαρακτηρίζουν διπρόσωπη και άλλους να την αποκαλούν παίκτρια με στρατηγική.

Είναι γεγονός πως η πιο ήπια και γλυκιά δύναμη του ριάλιτι, έχει κάποια περίεργα ξεσπάσματα, τα οποία έχουν προβληματίσει αρκετά τους παίκτες.

Σε αυτό θα σταθούν τόσο ο Ισίδωρος, όσο και ο Steve Μιλάτος, ο οποίος θα την προσεγγίσει

για να της μιλήσει. Όσον αφορά στον Ισίδωρο; Θα σταθεί στο να σχολιάσει στους συμπαίκτες του πως η Ευδοκία δεν είναι -τελικά- αυτό που δείχνει.

Τα ζευγάρια και οι άλλοι…

Πανικός θα γίνει με τα ζευγάρια που έχουν δημιουργηθεί, απόψε στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού. Εκτός από την ένταση που θα δημιουργήσει η Ευδοκία, η Μαίρη θα βρεθεί ξανά στο επίκεντρο του Big Brother, μαλώνοντας με τον Steve.

Ο Steve έχει αρχίσει να έρχεται όλο και πιο κοντά στην Σύλια, η οποία προσπαθεί να κρατά τις αποστάσεις της, λόγω της σχέσης που διατηρεί εκτός ριάλιτι. Από την άλλη πλευρά, η Μαίρη θορυβείται με την συμπεριφορά του Steve και ξεσπάει για ακόμη μια φορά.

Κοντά έχουν έρθει και Ανχελίτα – Παναγιώτης, με την Ευδοκία να μπαίνει εμπόδιο σε αυτή τη σχέση. Η Ανχελίτα θα πλησιάσει σήμερα την Ευδοκία, ρωτώντας την ευθέως εάν τρέφει συναισθήματα για τον Παναγιώτη.

Αυτό θα σταθεί η αφορμή για νέες εντάσεις στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού. Ποιος θα αποχωρήσει στο Live της Παρασκευής και πώς θα διαμορφωθεί η ψηφοφορία, μεταξύ των παικτών;

Δείτε επίσης:

Big Brother 2: Στηβ και Κώστας στα μαχαίρια (Video)Big Brother Spoiler: Το χαρέμι του Στηβ και οι εντάσεις

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Big Brother 2 Spoiler: Διπρόσωπη η Ευδοκία; Όλα όσα κρύβει appeared first on Youfly.

Keywords
Αναζητήσεις
ευδοκια big brother σχεση
Τυχαία Θέματα