Ελένη Μενεγάκη: Ποιος θα κάθεται δίπλα της και ποιος στο τέλος

12:39 9/9/2021 - Πηγή: Youfly

Με λίγες μέρες καθυστέρηση θα δούμε την πρεμιέρα της Ελένης Μενεγάκη στο MEGA, η οποία ήταν αρχικά προγραμματισμένη για χθες το μεσημέρι. Ποιος θα βρίσκεται δίπλα στην λαμπερή παρουσιάστρια και ποιος… στο τέλος  του πάνελ;

Η κηδεία του σπουδαίου Μίκη Θεοδωράκη έφερε πίσω την πρεμιέρα της εκπομπής, με τις τελευταίες πρόβες να απομένουν

για να βγει στο αέρα. Μια σημαντική, παρασκηνιακή, λεπτομέρεια όμως που λίγοι ίσως προσέχουν είναι ποιος θα κάτσει δίπλα στην Ελένη Μενεγάκη;

Οι θέσεις στο πάνελ της Ελένης Μενεγάκη

Ποιος θα βρίσκεται δίπλα στην παρουσιάστρια…

Αν και σε πολλές από τις πρόβες δεν συμμετείχε καθώς δεν θα βρίσκεται μόνιμα στο πάνελ, ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος θα είναι… frontman της ομάδας. Ο δημοφιλής κριτικός κινηματογράφου εκτός από πολύ καλός φίλος και χρόνια συνεργάτης της παρουσιάστριας, είναι ένα πρόσωπο με κύρος ισχυρή προσωπικότητα.

Επειδή όμως ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος δεν θα βρίσκεται συνέχεια στο πάνελ, αυτή η θέση έχει και άλλους μνηστήρες. Η λογική λέει ότι ένας εκ των Σάββα Πούμπουρα ή Δημήτρη Ουγγαρέζο θα είναι ο εκλεκτός. Σε αυτό ίσως να μην παίξει ρόλο η τηλεοπτική εμπειρία και η επάρκεια του καθενός, αλλά το πόσο ταιριάζει η χημεία τους με την Ελένη Μενεγάκη.

Αν τώρα η παρουσιάστρια θελήσει να πάει έχει μια γυναικεία σιγουριά στο πλάι της η Ελιάνα Χρυσικοπούλου είναι η προφανής επιλογή. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο δημοσιογράφος Γιάννης Μούτσος θα βρίσκεται… στη γαλαρία. Εξάλλου θα μπορεί να μην βρίσκεται μόνιμα στο στούντιο αφού θα είναι υπεύθυνος κυρίως για τα ενημερωτικά θέματα.

Δείτε ακόμα:

Ελένη Μενεγάκη: Ο νέος chef της εκπομπήςΕλένη Μενεγάκη: Η πρώτη καλεσμένη της στο MEGA

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Ελένη Μενεγάκη: Ποιος θα κάθεται δίπλα της και ποιος στο τέλος appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα