Bachelor: Έξαλλος ο Παναγιώτης – Καμία αποχώρηση χθες 20/11

06:47 21/11/2020 - Πηγή: Youfly

Δεν είδαμε τελετή των ρόδων, καθώς ο Παναγιώτης ήταν έξαλλος με τα κορίτσια, άρα και καμία αποχώρηση χθες 20/11 στο Bachelor.

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος μάταια προσπαθούσε να κρύψει τον εκνευρισμό του από τις κοκορομαχίες των κοριτσιών.

Το ομαδικό ραντεβού στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Bachelor προοριζόταν για τη Βίβιαν, την Αντζελίνα, τη Ραφαέλα και την Άννα. Ο Παναγιώτης Βασιλάκος προσκάλεσε τα κορίτσια

σε πάρκο αναψυχής στη Μαλακάσα όπου έπρεπε να σκαρφαλώσουν στα δέντρα. Η Ραφαέλα ήταν η μόνη κοπέλα που δήλωσε πως έχει ακροφοβία. Παρ’ όλα αυτά τόλμησε, εντυπωσιάζοντας τον Παναγιώτη.

The Bachelor: Τετ-α-τετ με Αντζελίνα

Ο εργένης στη συνέχεια πρότεινε δείπνο στην Αντζελίνα, καθώς εντυπωσιάστηκε με το ενδιαφέρον που έδειξε για συμπαίκτριά της, τη Ραφαέλα. “Η Αντζελίνα έχει αλλάξει, με εξέπληξε ευχάριστα, δεν το περίμενα από εκείνη. Βλέπω μια άλλη Αντζελίνα”, σχολίασε μεταξύ άλλων, αποκαλύπτοντας ότι έχει δεθεί μαζί της.

“Δεν περίμενα ότι θα σ’ ερωτευθώ, Παναγιώτη”, δήλωσε η Αντζελίνα από την πλευρά της, λαμβάνοντας το κόκκινο τριαντάφυλλο. Ο bachelor δεν έκρυψε τα συναισθήματά του, λέγοντας μεταξύ άλλων: “Την Αντζελίνα την αισθάνθηκα ένα βήμα πιο κοντά στην καρδιά μου”.

Συναυλία και αφιερώσεις για τα μάτια του Bachelor χθες 20/11

Μια μεγάλη έκπληξη επεφύλαξε στο πλαίσιο του κοκτέιλ πάρτι ο Παναγιώτης, ο οποίος ζήτησε από τις νύφες να του αφιερώσουν αγαπημένα τους κομμάτια. Συγκεκριμένα τις κάλεσε στον κήπο, όπου αντίκρισαν μία ειδικά διαμορφωμένη σκηνή με μία κόκκινη καρδιά.

Η μουσική ξεκινά, τα βεγγαλικά παίρνουν φωτιά και επί σκηνής εμφανίζεται μία πρώην παίκτρια, η Έλενα Μπάση, τραγουδώντας το «Αγόρι μου, αγόρι μου, ανάσα μου κι αστέρι μου».

Στη συνέχεια οι υπόλοιπες κοπέλες ανεβαίνουν στη σκηνή και αφιερώνουν τα δικά τους τραγούδια στον Παναγιώτη, ενώ φυσικά δε λείπει και ένα ομαδικό τραγούδι, με τη συμμετοχή του Παναγιώτη. Ένα τραγούδι που αγαπούν οι γονείς του. Από κάποιες ο Παναγιώτης δεν διαπίστωσε πάθος και ένταση στην ερμηνεία. Μία απ’ αυτές ήταν και η Βίβιαν: “Μου έλειπε κάτι σήμερα. Δεν ένιωσα τη φλόγα στο τραγούδι σου”, είπε στη Βίβιαν, ενώ εκείνη προσπαθούσε να τον μεταπείσει. “Με χαλάει που με βλέπω μόνο εγώ να έχω πάθος στη σχέση μας”, θα πει στη συνέχεια ο bachelor.

Ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα στο κοκτέιλ πάρτυ του Bachelor χθες 20/11

Ενώ ο Παναγιώτης συζητά με τη Βίβιαν οι νύφες σχολιάζουν με έντονο τρόπο τη στάση της συγκεκριμένης παίκτριας, λέγοντας ότι η 23χρονη φοιτήτρια φαρμακευτικής αντιγράφει κάποιους άλλους χαρακτήρες. “Η Βίβιαν είναι και παμπόνηρη”, είπε η Νικόλ, ενώ η Εριέττα με αφορμή όσα λέγονταν επιτέθηκε στη Βίβιαν λέγοντάς της ότι μόνο με κιάλια μπορεί να την κοιτάξει. Η Βίβιαν σε έντονο ύφος της απάντησε: “Εσύ πρέπει να βάλεις τεράστια σκάλα για να φτάσεις το επίπεδό μου”.

Τη ίδια στιγμή ο Bachelor ακούγοντας τις φωνές, πλησιάζει στην παρέα των κοριτσιών δηλώνοντας την απογοήτευσή του με όσα ακούει. Η Νικόλ στη συνέχεια κάνει σκηνή ζήλειας στον Παναγιώτη και εκείνος εκνευρισμένος της λέει ότι αναφέρεται σε άλλες κοπέλες και όχι σε αυτό που έχει δημιουργηθεί μεταξύ τους. “Με πειράζει που η Βίβιαν μιμείται συμπεριφορές για να έρθει πιο κοντά σου. Ένιωθα ότι ήμουν πρώτη στην καρδιά σου Παναγιώτη” δήλωσε η Νικόλ. Από την πλευρά του Παναγιώτης αντέδρασε λέγοντας: “Με τρελαίνει η Νικολέτα με τις ζήλειες και τις υστερίες της”.

Μετά από τις αντιδικίες ο Παναγιώτης πλησίασε τις 7 νύφες, για να πει τα εξής: «Θέλω να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου γι’ αυτό που κάνατε και εκδηλώσατε πράγματα που εαυτού σας και τραγουδήσατε. Κρατήστε αυτή τη βραδιά, για μένα ήταν πολλή σημαντική και θα τα ξαναπούμε. Φιλάκια, καληνύχτα». Για αποχώρηση ούτε λόγος.

Δείτε επίσης:«Έπεσε… το Twitter για τους δυο φίλους του Παναγιώτη Βασιλάκου»

The post Bachelor: Έξαλλος ο Παναγιώτης – Καμία αποχώρηση χθες 20/11 appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα