ANT1: Στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου η Ντορέττα Παπαδημητρίου;

16:11 17/10/2021 - Πηγή: Youfly

Το ενδεχόμενο να μπει στον ανταγωνισμό του Σαββατοκύριακου σκέφτεται σοβαρά ο ANT1 το τελευταίο διάστημα. Όλα τα κανάλια έχουν ξεκινήσει δυναμικά τη νέα σεζόν, εμπλουτίζοντας το πρόγραμμά τους και το Σαββατοκύριακο.

Ο ANT1 τα τελευταία χρόνια κάνει ένα βήμα πίσω και τελευταία στιγμή αλλάζει γνώμη. Με τα τελευταία δεδομένα, όμως, στην ελληνική τηλεόραση, ο σταθμός σκέφτεται πολύ σοβαρά να κάνει ένα “άνοιγμα” και τα Σαββατοκύριακα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το “Καλύτερα Δε Γίνεται”, ο ANT1 συζητά με την Ντορέττα Παπαδημητρίου, για την πρωινή ζώνη το Σαββατοκύριακο. Όπως δήλωσε και η Ναταλία Γερμανού, αυτό είναι μία έξυπνη κίνηση, καθώς στην Ντορέττα πηγαίνει πολύ το ζωντανό πρόγραμμα.

Αξίζει να σημειωθεί πως την παρουσιάστρια την βλέπουμε στο Game of Chefs, στην prime time ζώνη. Μία μαγειρική εκπομπή που δεν πήγε τόσο καλά, όσο περίμεναν κανάλι και παραγωγή.

Αυτό δίνει την ώθηση στον ANT1 να ρισκάρει, μπαίνοντας δυναμικά στον χώρο του ανταγωνισμού. Η παρουσιάστρια, μετά το Game Of Chefs θα συζητήσει πολύ σοβαρά για το εάν θα παραμείνει στο δυναμικό του σταθμού ή όχι.

Όπως και να έχει, η Ντορέττα Παπαδημητρίου είναι ένα αγαπητό πρόσωπο στο τηλεοπτικό κοινό, ιδανικό για να αναλάβει τη νέα πρωινή ζώνη του ANT1 το Σαββατοκύριακο. Φυσικά, τίποτα δεν έχει αποφασιστεί ακόμη επισήμως.

Είναι πολύ πιθανό το κανάλι να αλλάξει τελευταία στιγμή γνώμη, όπως, άλλωστε, συμβαίνει τα τελευταία χρόνια, σχετικά με τη ζώνη του ΣΚ! Αν τελικά προχωρήσει στο επόμενο βήμα, την εκπομπή αυτή θα δούμε στο δεύτερο μισό της νέας σεζόν.

Δείτε επίσης:

ANT1: Παπαδάκης – Σκορδά προς το παρόν αμετακίνητοιANT1: Η άφιξη Κανάκη φέρνει ανατροπές με Game of Chefs και Ήλιο

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post ANT1: Στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου η Ντορέττα Παπαδημητρίου; appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα