Σασμός: Ο πραγματικός γιος της Καλλιόπης κάνει μήνυση στον ALPHA

10:45 17/10/2021 - Πηγή: Youfly

Πράγματι, η σειρά Σασμός έχει καταφέρει να καθηλώσει τους τηλεθεατές, από τα πρώτα κιόλας επεισόδια. Η μοναδική αυτή ιστορία, βασισμένη στο βιβλίο του Σπύρου Πετρουλάκη, μας ξεναγεί στην Κρήτη, μέσα από μία φρικτή βεντέτα ανάμεσα σε δύο οικογένειες.

Το πρωταγωνιστικό ζευγάρι, η Αργυρώ και ο Αστέρης, παλεύουν να φέρουν τον πολυπόθητο “Σασμό”, μέσα από την αγάπη τους. Στο μεταξύ, η ιστορία μας γίνεται όλο και πιο περίπλοκη, με τρίτους να μπαίνουν στο προσκήνιο, ανατρέποντας τα δεδομένα.

Όπως ήταν

γνωστό εξ αρχής, ο Σασμός βασίζεται σε αληθινή ιστορία και γεγονότα πραγματικά. Κάποια από τα πρόσωπα που βλέπουμε είναι υπαρκτά και η βεντέτα αυτή απασχόλησε αρκετούς κατοίκους στην Κρήτη.

Τα ασφαλιστικά μέτρα από την οικογένεια

Ο πραγματικός γιος της Καλλιόπης, ταξίδεψε μέχρι την Αθηνά για να καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα στον ALPHA! Η βεντέτα αυτή ανάμεσα στις δύο οικογένειες είναι αληθινή και κρατάει πολλά χρόνια.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά το μέλος της οικογένειας αυτής, τα πράγματα στην Κρήτη είναι πολύ τεταμένα. Μάλιστα, είναι πολύ εύκολο να τιναχθούν όλα στον αέρα, με κάποιον να πατήσει ξανά την σκανδάλη.

Αυτό που ζητάει από τον ALPHA είναι να σταματήσει η προβολή της σειράς, καθώς ο Σασμός είναι μία αληθινή ιστορία, γεμάτη πόνο, οργή και φόβο. Μάλιστα, καταθέτει επίσης αγωγή για ηθική βλάβη και ζητάει 1 εκατ. ευρώ που θα τα προσφέρει στο Χαμόγελο του Παιδιού.

«Το έργο αυτό αναφέρεται σε μία μεγάλη βεντέτα, από το 1944 μέχρι το 1964. Είκοσι χρόνια υπήρξαν 90 νεκροί. Η μία από αυτές τις οικογένειες, ήταν δική μου. Τα πράγματα στην Κρήτη έχουν αγριέψει, είναι ένα καζάνι που βράζει».

Δείτε επίσης:

Σασμός Spoiler: Η Μαρίνα αρπάζει την καραμπίνα και απειλείΣασμός Spoiler: Η Τζένη μόνιμα στον Καναδά – Ράκος ο Νικηφόρος

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Σασμός: Ο πραγματικός γιος της Καλλιόπης κάνει μήνυση στον ALPHA appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα