8 Λέξεις: Ο Αιμίλιος δεν φεύγει από το μυαλό της Ελισάβετ

16:36 8/2/2021 - Πηγή: Youfly

Νέο επεισόδιο απόψε 8/2 στη σειρά του ΣΚΑΪ 8 Λέξεις και συγκλονιστικές εξελίξεις έρχονται, καθώς η Ελισάβετ δεν μπορεί να αντισταθεί στον Αιμίλιο ενώ Σπύρος σκέφτεται σοβαρά το διαζύγιο.

8 Λέξεις: Όλα όσα θα δούμε απόψε 8/2 στο νέο επεισόδιο 163

Η παρακολούθηση στο σπίτι του Βάσιλα ξεκινάει και αποδίδει καρπούς, καθώς το κύκλωμα βάζει στο στόχαστρο ένα ακόμα θύμα. Η Ελισάβετ αναγκάζεται να φάει μαζί με τον Αιμίλιο και τη Μάγδα, κάνοντας το χατίρι του Άκη. Ο Σπύρος σκέφτεται να χωρίσει με την Ιφιγένεια kαι να προχωρήσει με την

Αλκμήνη. Aλλά ο Οδυσσέας τού λέει να το ξανασκεφτεί. Ο Μάρκος επιμένει ότι ο άντρας με τον οποίο έχει δεσμό η Αντριάνα είναι απατεώνας, αλλά εκείνη δεν πείθεται.

Ο Μιχαήλ κι η Βικτώρια συγκρούονται για μια ακόμη φορά καθώς ο Μιχαήλ είναι αντίθετος με τους χειρισμούς του Άκη σχετικά με το ναυτικό ατύχημα. Ο Δημήτρης κι ο Άκης έρχονται σε οριστική ρήξη κι ο Δημήτρης παραιτείται από την εταιρεία. Η Ελισάβετ, όσο κι αν προσπαθεί, δεν μπορεί να αντισταθεί στον Αιμίλιο. Ο Βασίλης καταφέρνει να κλονίσει την απόφαση του Οδυσσέα στο να μην προχωρήσει με την επέμβαση. Ο Άκης, μεθυσμένος, τρυπώνει στο κρεβάτι της Αποστολίας γυρεύοντας παρηγοριά.

8 Λέξεις – Δευτέρα 8/2 Επεισόδιο 163 – Δείτε το τρέιλερ:

https://youfly.com/wp-content/uploads/2021/02/8_ΛΕΞΕΙΣ_ΔΕΥΤΕΡΑ_20210208.mp4

Δείτε επίσης:

8 λέξεις – Στιγμές αγωνίας: Νέο χτύπημα για Οδυσσέα και Έρση8 λέξεις: Η αγωνία στο κόκκινο για τη μικρή Τζουλιάνα8 λέξεις: Ο Μιλτιάδης βγαίνει εκτός εαυτού με τον Σπύρο

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

The post 8 Λέξεις: Ο Αιμίλιος δεν φεύγει από το μυαλό της Ελισάβετ appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα