Τραγωδία στα Καλάβρυτα: Δυο ηλικιωμένοι κάηκαν ζωντανοί μέσα στο σπίτι τους

Φρικτό τέλος βρήκαν δύο άνδρες, ηλικίας 80 και 83 ετών (πιθανότατα αδέλφια), οι οποίοι κάηκαν ζωντανοί μέσα στο ισόγειο της κατοικίας τους στη Βάλτα Καλαβρύτων, όταν καταπλακώθηκαν από τη στέγη που κατέρρευσε και έχασαν τις αισθήσεις τους, με αποτέλεσμα να παγιδευτούν μέσα στις φλόγες. Η Πυροσβεστική ειδοποιήθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης για πυρκαγιά που είχε ξεσπάσει στο σπίτι της κοινότητας Βάλτα.

Αμέσως έσπευσαν στο σημείο 12 πυροσβέστες με έξι οχήματα. Μάλιστα, πηγές αναφέρουν ότι εκείνοι που έκαναν την κλήση στην Πυροσβεστική και την Αστυνομία ήταν οι γείτονες των δύο ανδρών, οι

οποίοι είχαν ανησυχήσει, καθώς είχαν περάσει αρκετές ημέρες από τότε που είδαν τελευταία φορά τους ηλικιωμένους.

Όταν οι πυροσβέστες μπήκαν στη μονοκατοικία για να σβήσουν τη φωτιά, εντόπισαν τους δύο άνδρες χωρίς τις αισθήσεις τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, αποτέλεσμα της πυρκαγιάς που ξέσπασε στο εσωτερικό του σπιτιού ήταν να καταρρεύσει η στέγη και να καταπλακώσει τους δύο άτυχους ηλικιωμένους.

Έρευνες για τα αίτια της πυρκαγιάς διενεργεί το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής, ωστόσο, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, πιθανολογείται ότι ξεκίνησε από κάποιο θερμαντικό σώμα. Υπενθυμίζεται ότι την Κυριακή του Πάσχα είχε χάσει τη ζωή του άλλος ένας άνδρας, ηλικίας 80 ετών, από φωτιά που εκδηλώθηκε στο διαμέρισμά του, στον έβδομο όροφο πολυκατοικίας, στη Θεσσαλονίκη.

Τραγωδία στα Καλάβρυτα: Δυο ηλικιωμένοι κάηκαν ζωντανοί μέσα στο σπίτι τους via newsbreak.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα