Θύμα του κορωνοϊού και τα «Μεσάνυχτα» της Ελεονώρας Μελέτη

Ο κορωνοϊός έπληξε και τα «Μεσάνυχτα» της Ελεονώρας Μελέτη. Έπειτα από πολλές άλλες εκπομπές που σταμάτησαν προσωρινά να μεταδίδονται, ήρθε τώρα η σειρά του late night talk show του Alpha να αναστείλει προσωρινά τα γυρίσματά του, στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων προφύλαξης από την πανδημία που σαρώνει, μεταξύ άλλων χωρών, και την Ελλάδα.

Ο

τηλεοπτικός σταθμός με σχετική ανακοίνωσή του ενημέρωσε το τηλεοπτικό κοινό ότι η εκπομπή δεν θα προβάλλεται έως και το τέλος Μαρτίου και πως τη θέση της στο πρόγραμμα θα πάρουν ξένες κινηματογραφικές ταινίες. Η αντικατάσταση αρχίζει από την προσεχή Δευτέρα 23 Μαρτίου.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής Ελεονώρα Μελέτη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στηρίζει σθεναρά το #μένουμε_σπίτι, γράφοντας εμψυχωτικά κείμενα και προτρέποντας όλους μας να προσέχουμε. «Είμαστε δυνατοί, μαχόμαστε για τα ίδια ιδανικά και γινόμαστε ικανοί για τα μεγαλύτερα επιτεύγματα. Τώρα είναι μια τέτοια στιγμή. Κι είμαι σίγουρη πως ΔΕΝ θα ΜΑΣ απογοητεύσουμε!» ανέφερε χαρακτηριστικά σε μία ανάρτησή της πριν από λίγες ημέρες.

View this post on Instagram

Είμαστε ένας λαός διαφορετικός από τους άλλους. Η χώρα μας γέννησε τον πολιτισμό, έννοιες όπως η δημοκρατία, αξίες κ αρχές όπως η ελευθερία κ η αξιοπρέπεια. Η γλώσσα μας είναι μητέρα όλων των γλωσσών. Η πατρίδα μας η πιο «πλούσια» σε φιλοξενία, ομορφιές, κ ιστορία απ όσες έχω ταξιδέψει, κ πιστέψτε με έχω ταξιδέψει σε άπειρες χώρες. Πολλοί μας υποτιμούν, ξέρουν όμως πως αν σηκώσουμε κεφάλι κ το αποφασίσουμε, μπορούν μόνο να φοβούνται. Αυτά στο πέρασμα των αιώνων. Στη καθημερινότητα μας είμαστε ένας λαός που αγαπάμε να «μισούμε»… μας αρέσει να είμαστε καλύτεροι ακόμα κ αν δεν κάνουμε καμία προσπάθεια γι αυτό, προτιμάμε να κρίνουμε από το να κοιτάμε τη καμπούρα μας, μας είναι πιο εύκολο να φταίνε οι άλλοι από το να αναγνωρίσουμε το δικό μας μερίδιο ευθύνης. Ξέρουμε πάντα καλύτερα ακόμα κ για όσα δεν έχουμε γνώση. Αυτοί οι ίδιοι άνθρωποι, έχουμε αποδείξει όμως πως όταν έρχονται τα δύσκολα, αφήνουμε τα κουσούρια μας στην άκρη κ είμαστε σοβαροί, είμαστε ενωμένοι. Είμαστε δυνατοί, μαχόμαστε για τα ίδια ιδανικά, κ γινόμαστε ικανοί για τα μεγαλύτερα επιτεύγματα. Τώρα είναι μια τέτοια στιγμή. Κ είμαι σίγουρη πως ΔΕΝ θα ΜΑΣ απογοητεύσουμε! #menoume_spiti #welovegreece_ #welovetheworld #theworldneedsyou

A post shared by Εleonora Meleti (@nonoram) on Mar 14, 2020 at 4:02pm PDT

Δείτε επίσης: Το πεντάλεπτο του Ζάχου Μητσοτάκη

Θύμα του κορωνοϊού και τα «Μεσάνυχτα» της Ελεονώρας Μελέτη via newsbreak.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα