Συγκινητική ενέργεια από μαθητές Γυμνασίου στην Νάουσα: Έδωσαν τα λεφτά της εκδρομής σε παιδί που πάσχει από λευχαιμία

Μόνο «μπράβο» αξίζουν στους μαθητές του 3ου Γυμνάσιου Νάουσας, που έκαναν μία αξιέπαινη και άκρως συγκινητική κίνηση, καθώς αποφάσισαν να δωρίσουν όλα τα λεφτά που είχαν μαζέψει για την εκδρομή τους σε έναν συμμαθητή τους, ο οποίος νοσεί από λευχαιμία.

Η ετήσια εκδρομή των παιδιών ακυρώθηκε λόγω των μέτρων και αποφάσισαν, αντί να πάρουν πίσω τα χρήματά τους, να τα χαρίσουν για τη θεραπεία ενός μαθητή, του Γιώργου! Ο ίδιος πηγαίνει στην Α’ Λυκείου στο ΕΠ.ΑΛ. Νάουσας και δίνει μάχη εδώ κι έναν χρόνο με τη νόσο.

Δυστυχώς, όμως, τα οικονομικά προβλήματα της οικογένειάς του είναι πολύ μεγάλα, και για τον λόγο αυτό οι μαθητές του Γυμνασίου της ηρωικής πόλης πήραν την απόφαση να αναλάβουν δράση! Αξίζει να σημειωθεί ότι η φιλότιμη πράξη των νεαρών βρήκε αρκετούς μιμητές, με αποτέλεσμα η πλειονότητα της Νάουσας να έχει κινητοποιηθεί!

«Ευχόμαστε με όλη μας την καρδιά, να γίνει καλά και να τον ξαναδούμε να παίζει χαρούμενος ποδόσφαιρο που τόσο αγαπάει» αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι νεαροί μαθητές, οι οποίοι του έγραψαν και επιστολή με τις υπογραφές τους και το ποσό των 655 ευρώ που του δίνουν για την θεραπεία του.

Συγκινητική ενέργεια από μαθητές Γυμνασίου στην Νάουσα: Έδωσαν τα λεφτά της εκδρομής σε παιδί που πάσχει από λευχαιμία via newsbreak.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα