Σταμάτησε να πληρώνει διατροφή, όταν έμαθε για το κέρατο της πρώην του, όμως το κράτος του ζήταγε και τα ρέστα!

Πατέρας στη Μεγάλη Βρετανία, ο οποίος μέσα σε 14 χρόνια πλήρωσε 41.500 ευρώ στην πρώην του ως διατροφή, αλλά σταμάτησε να την καταβάλει όταν εκείνη του αποκάλυψε ότι η 14χρονη κόρη της δεν είναι δικό του παιδί, έλαβε εντολή από τις Αρχές να… πληρώσει τα «χρωστούμενα» πριν διακόψει οριστικά τη διατροφή!

Ο Βρετανός από το Χαλ, που για νομικούς λόγους διατήρησε την ανωνυμία του, προσέφυγε στην τοπική ιστοσελίδα Hull Live για να δημοσιοποιήσει το πρόβλημά του, με την ελπίδα να βρει το δίκιο του. Όπως υποστήριξε η Υπηρεσία

για την Εξασφάλιση Διατροφής στα Παιδιά (CMS), επιβεβαίωσε ότι ύστερα από επικοινωνία με την πρώην του έμαθε πως η 14χρονη δεν είναι βιολογικό παιδί του. Ωστόσο, «για να κλείσει η υπόθεση» του έδωσε εντολή να πληρώσει στην πρώην του το ποσό των 2.100 ευρώ, που αντιστοιχεί στα χρήματα της διατροφής που δεν κατέβαλε από τα τέλη του 2019, όταν έμαθε ότι εκείνη τον είχε απατήσει, μέχρι τη στιγμή που επικοινώνησε με την υπηρεσία.

Επέμενε

Όταν ο Βρετανός ζήτησε τον λόγο, του είπαν πως ο μόνος τρόπος για να γλιτώσει τα «χρωστούμενα» ήταν να αποδείξει με τεστ DNA ότι δεν είναι ο βιολογικός πατέρας της 14χρονης. Εκείνος αντέτεινε ότι η πρώην του δεν επιτρέπει στη 14χρονη να δώσει δείγμα. Παρ’ όλα αυτά η CMS επέμενε ότι έπρεπε να πληρώσει.

Μετά τη δημοσιοποίηση του θέματος, η αρμόδια υπηρεσία έκανε στροφή 180 μοιρών και ανακοίνωσε ότι η υπόθεση «κλείνει» χωρίς την αποπληρωμή των «χρωστούμενων».

Σταμάτησε να πληρώνει διατροφή, όταν έμαθε για το κέρατο της πρώην του, όμως το κράτος του ζήταγε και τα ρέστα! - newsbreak

Keywords
Τυχαία Θέματα