Στα αζήτητα του νεκροτομείου για πάνω από 10 μέρες η σορός 82χρονου Βολιώτη

Για περισσότερες από δέκα μέρες παραμένει στα αζήτητα του νεκροτομείου ένας 82χρονος από τη Νέα Ιωνία Βόλου, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο, όπου είχε εισαχθεί πριν από μερικές εβδομάδες.

Ο άτυχος υπερήλικας ζούσε μόνος, αλλά εξαιτίας σοβαρών προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε νοσηλευόταν στην Α΄ Παθολογική Κλινική του «Αχιλλοπούλειου» Νοσοκομείου. Δυστυχώς, όπως φαίνεται, η μοναξιά του συνεχίστηκε και όταν ήρθε η ώρα να φύγει από τη ζωή!

Κανένα ενδιαφέρον

Η σορός του μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο

και, παρά το γεγονός ότι κοντεύουν να περάσουν δύο εβδομάδες, δεν έχει ενδιαφερθεί κανείς για να αναλάβει την ταφή. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 82χρονος, που πριν συνταξιοδοτηθεί ήταν οικοδόμος, θα φιλοξενούνταν τις επόμενες ημέρες σε δομή φιλοξενίας ηλικιωμένων.

Μάλιστα, όσο παρέμενε στο νοσοκομείο, έλεγε σε όσους είχαν μιλήσει μαζί του ότι είχε κινήσει τις διαδικασίες για να φιλοξενηθεί στο Σουρλίγκειο Ιδρυμα Καναλίων και ήταν όλα έτοιμα για να μεταφερθεί. Ομως, τον πρόλαβε ο θάνατος… Το γεγονός ότι κανείς δεν τον είχε επισκεφτεί όσο καιρό νοσηλευόταν και κατ’ επέκταση κανένας δεν έμαθε για τον θάνατό του κινητοποίησε τους αρμόδιους φορείς.

Οι υπάλληλοι της νοσηλευτικής και της κοινωνικής υπηρεσίας ξεκίνησαν έναν αγώνα δρόμου για να εντοπίσουν συγγενείς του. Σύμφωνα με τον «Ταχυδρόμο», από γείτονες έγινε γνωστό πως υπήρχε στην Αθήνα ένας μακρινός ανιψιός του. Ομως, σε επικοινωνία με τις αρμόδιες υπηρεσίες φέρεται να είπε πως δεν έχει τη δυνατότητα να αναλάβει την κηδεία και την ταφή του θείου του. Πλέον, κινούνται διαδικασίες για να αναλάβει ο δήμος την κηδεία και την ταφή του 82χρονου, όπως συμβαίνει σε ανάλογες περιπτώσεις.

Στα αζήτητα του νεκροτομείου για πάνω από 10 μέρες η σορός 82χρονου Βολιώτη via newsbreak.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα