Σοκ με τη δολοφονία του 49χρονου ταξιτζή: Τον έσφαξαν η γυναίκα και η κόρη του!

Λίγες μόνο ώρες χρειάστηκαν οι διωκτικές αρχές προκειμένου να εξιχνιάσουν την άγρια δολοφονία του 49χρονου ταξιτζή στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, ο οποίος είχε βρεθεί κατακρεουργημένος το πρωί της περασμένης Κυριακής από τον γιο του, μέσα στο διαμέρισμα που διέμενε.

Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες τόσο στην 45χρονη σύζυγος του θύματος, όσο και στην 18χρονη κόρη του, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία κατά περίπτωση, για ανθρωποκτονία με δόλο κατά συναυτουργία και παράνομη

οπλοχρησία.  Οι δυο τους ενεργώντας από κοινού, μπήκαν τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής στο υπνοδωμάτιο του 49χρονου ιδιοκτήτη ταξί και αφού τον ακινητοποίησαν με μαχαίρι τον σκότωσαν, επιφέροντάς του πολλαπλά τραύματα στο λαιμό, αλλά και σε άλλα σημεία του σώματός του. Λίγες ώρες αργότερα, τον άνδρα βρήκε σφαγμένο ο γιος του, ο οποίος και ειδοποίησε την αστυνομία.

Σεξουαλική κακοποίηση το κίνητρο

Όπως ισχυρίστηκε η 45χρονη στους αστυνομικούς, ο σύζυγός της φέρεται να ασελγούσε κατ’ επανάληψη εναντίον της κόρης τους όσο εκείνη ήταν ανήλικη, ενώ είχαν και κάποιες οικονομικές διαφορές. Μάνα και κόρη αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του εισαγγελέα προκειμένου να απολογηθούν για το αποτρόπαιο έγκλημά τους.

Στο πλαίσιο των ερευνών, το μαχαίρι που φαίνεται να χρησιμοποιήθηκε βρέθηκε σε φρεάτιο όμβριων υδάτων στην ανατολική Θεσσαλονίκη και κατασχέθηκε ως πειστήριο.

Σοκ με τη δολοφονία του 49χρονου ταξιτζή: Τον έσφαξαν η γυναίκα και η κόρη του! - newsbreak

Keywords
Τυχαία Θέματα