Ολόκληρο το σημείωμα από το ημερολόγιο της Έφης: «Θα φύγω από τη ζωή του ή θα με διώξει;» (video)

Κάθε στιγμή που περνάει και μια νέα αποκάλυψη έρχεται στο φως!

Το σημείωμα που βρέθηκε στο ημερολόγιο της 35χρονης Έφης που έλουσε με βιτριόλι την 34χρονη Ιωάννα με κίνητρο την απύθμενη και αρρωστημένη ζήλια της, βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Η 35χρονη Έφη

Μεταξύ των προσωπικών αντικειμένων που κατάσχεσαν οι άνδρες της αστυνομίας,

όπως η περούκα, το παλτό, το σακίδιο και ο ηλεκτρονικός της υπολογιστής, βρίσκεται και ένα ιδιόχειρο σημείωμα, που παρουσιάστηκε ολόκληρο στην εκπομπή «Live News» με τον Νίκου Ευαγγελάτο.

Η 35χρονη Έφη

Το σημείωμα αναφέρεται στον άνδρα με τον οποίο η 35χρονη Έφη διατηρούσε περιστασιακό δεσμό, με την ίδια να προσπαθεί με νύχια και με δόντια να τον κρατήσει στη ζωή της ως μόνιμο δεσμό. Ο άνδρας που είχε ξεκαθαρίσει όπως υποστηρίζει και στην ίδια, ότι η σχέση του με την βιτριολίστρια δεν ήταν σοβαρή, αποτέλεσε το κόκκινο πανί στην ψύχωση της νεαρής γυναίκας που τον ήθελε κατ’αποκλειστικότητα και πίστευε ότι το ενδιαφέρον του να προσεγγίσει την Ιωάννα από το Facebook, εμπόδιζε τον δεσμό τους να προχωρήσει. Στην κατάθεση του μάλιστα, ο άνδρας ανέφερε ότι δεν είχε καν αποθηκευμένο στο κινητό του το τηλέφωνο της 35χρονης Έφης και ότι αγνοούσε την εμμονή της για τον ίδιο. 

«Αυτός, με αυτόν πορεύομαι, ξαφνικά εκεί που είναι μόνος του και θέλει να με δει, κάποια του κολλάει. Αλλά δεν κάνει κάτι. Με κρατάει στα χέρια του. Θα μεσολαβήσει άλλος άντρας, θα το μάθει και γίνει κολιτσίδα, με θεωρεί δεδομένη, θα ρολάρει και θα χωρίσουμε κάποια στιγμή», αναφέρεται στο σημείωμα. «Θα φύγω από τη ζωή του ή θα με διώξει;», αναφέρει επίσης λίγο πιο κάτω.

Δείτε στο βίντεο ολόκληρο το σημείωμα:

Ολόκληρο το σημείωμα από το ημερολόγιο της Έφης: «Θα φύγω από τη ζωή του ή θα με διώξει;» (video) - newsbreak

Keywords
Τυχαία Θέματα