Οι οδηγοί ας «οπλιστούν» με υπομονή: Κλείνει για -σχεδόν- 24 ώρες η Ποσειδώνος!

Κλειστή θα παραμείνει η παραλιακή Λεωφόρος Ποσειδώνος, λόγω εργασιών για την αποπεράτωση της πεζογέφυρας στη συμβολή με την Καλαμακίου.

Για την ακρίβεια, η Ποσειδώνος θα κλείσει από την οδό Κανάρη μέχρι και τη Λεωφόρο Καλαμακίου, από τις 23:00 το βράδυ της Παρασκευής 5 Ιουνίου μέχρι και τις 21:00 το βράδυ του Σαββάτου 6 Ιουνίου.

Παράλληλα, εκτός κυκλοφορίας θα μείνει και η Λεωφόρος Καλαμακίου από την

οδό Αριστοτέλους μέχρι και τη Λεωφόρος Ποσειδώνος, με την Τροχαία να προχωρά σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την εκτροπή της κυκλοφορίας οχημάτων και πεζών, ενώ θα τροποποιηθούν και τα δρομολόγια όλων των μέσων μαζικής μεταφοράς που διέρχονται από τη Λεωφόρος Ποσειδώνος (λεωφορεία, τραμ, κλπ.).

Στα κλειστά τμήματα των παραπάνω λεωφόρων θα απαγορεύεται η κυκλοφορία τόσο των οχημάτων, όσο και των πεζών, ενώ, ιδιαίτερη μέριμνα θα υπάρχει για τους παρόδιους κατοίκους, οι οποίοι θα εξυπηρετούνται από ειδική όδευση για την πεζή προσέγγιση στις κατοικίες τους.

Ενδείκνυται η κυκλοφορία από τις λεωφόρους Αλίμου και Αμφιθέας / Ελευθερίας, ενώ πρέπει να αποφεύγεται πλήρως η κυκλοφορία στο τμήμα της λεωφόρου Ποσειδώνος ανάμεσα στις λεωφόρους Αλίμου και Αμφιθέας. Εξάλλου, για την εξυπηρέτηση πεζών και οδηγών θα υπάρχουν δυνάμεις της τροχαίας στην ευρύτερη περιοχή, προκειμένου να ρυθμίζεται η κίνηση.

Οι οδηγοί ας «οπλιστούν» με υπομονή: Κλείνει για -σχεδόν- 24 ώρες η Ποσειδώνος! - newsbreak

Keywords
Τυχαία Θέματα