Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 5 Μαΐου

ΚΡΙΟΣ: Με τη βοήθεια της φαντασίας και της διαίσθησής σας, αυξήστε τη δημιουργικότητά σας. Οι έντονες δραστηριότητες καταναλώνουν τα αποθέματα ενέργειας που έχετε. Αν τολμήσετε να βγείτε από το καβούκι σας, σας περιμένει μια ερωτική επιτυχία.

ΤΑΥΡΟΣ: Η νευρικότητα και το άγχος αναμειγνύονται μαζί με άλλα πολλά που σας βασανίζουν, κάνοντας τις καλές μέρες να μπερδεύονται με τις δύσκολες. Αφήστε το ένστικτο να γίνει η πυξίδα σας και να σας οδηγήσει εκεί που πρέπει.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ασχοληθείτε περισσότερο με τις ανάγκες

του οργανισμού σας και γενικά με την υγεία σας. Είναι καιρός να φροντίσετε και λίγο τον εαυτό σας και να μην παραμελείτε τις ανάγκες του. Σίγουρα σας χρειάζεται χρόνος για ξεκούραση και λίγο παραπάνω για διασκέδαση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα προκληθούν αρκετές καθυστερήσεις στα οικονομικά σχέδιά σας. Υιοθετήστε έναν καινούργιο τρόπο διαχείρισης των χρημάτων σας προκειμένου να εξασφαλίσετε τη διευθέτηση των εκκρεμοτήτων σας.

ΛΕΩΝ: Εστω και την τελευταία στιγμή θα τα καταφέρετε οικονομικά, αρκεί να θυμάστε πως δεν πρέπει για κανέναν λόγο να είστε ριψοκίνδυνοι ή σπάταλοι. Να είστε πρόθυμοι να μετακινηθείτε λίγο, αν χρειαστεί, από τις θέσεις σας και να αυτοσχεδιάσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα είστε αρκετά γοητευτικοί ώστε να τραβήξετε την προσοχή αυτών που θέλετε χωρίς να κάνετε κάτι ιδιαίτερο. Η καλή ψυχική σας διάθεση θα σας δώσει μια καλύτερη σχέση με τον εαυτό σας και με τους άλλους.

ΖΥΓΟΣ: Η φιλία θα είναι κατά κάποιον τρόπο ο καλύτερος μεσάζων για να τονώσετε τις σχέσεις σας με τους άλλους. Αφήστε τους συνεργάτες σας να σας γνωρίσουν για να μπορέσετε στην πορεία να περάσετε τα δικά σας μηνύματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οπως με τις σχέσεις σας, έτσι και με τα επαγγελματικά σας η νηνεμία και η αποκατάσταση είναι απαραίτητα στοιχεία. Μην αντιδράτε και αλλάζετε το πρόγραμμά σας όταν κάποιοι από τους συνεργάτες σάς απογοητεύουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Είναι δύσκολο να βρείτε το δίκιο σας σε χώρους που δεν είναι ιδιαίτερα φιλικοί μαζί σας, αλλά δεν πρέπει να αποθαρρύνεστε.
Μην ενεργείτε παρορμητικά ή κάτω από συνθήκες θυμού και αγανάκτησης, γιατί δεν πρέπει αργότερα να μετανιώσετε σε τίποτα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κινηθείτε μεθοδικά, ειδικά όταν βρίσκεστε αντιμέτωποι με δυσκολίες. Ο οικονομικός σας τομέας χρειάζεται μεγάλη φρόνηση, γιατί οι ανάγκες σας έχουν μεγαλώσει και θα χρειαστείτε περισσότερα χρήματα από όσα υπολογίζατε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εχετε την τύχη με το μέρος σας και καταφέρνετε να καλύπτετε τις ανάγκες σας ή να βρίσκετε τη λύση έστω και την τελευταία στιγμή. Ομως, αναγνωρίστε σε ποια σημεία είστε υπερβολικοί για να σταματήσετε να στερείτε στον εαυτό σας την ουσία της ζωής.

ΙΧΘΥΕΣ: Για να βγάζετε άκρη και να μη νιώθετε ότι είστε μονίμως πάνω σε ένα τεντωμένο σχοινί, εξετάστε τα προβλήματά σας συνδυάζοντας λογική και συναίσθημα και όχι βλέποντάς τα πότε με τον έναν τρόπο και πότε με τον άλλον.

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 5 Μαΐου - newsbreak

Keywords
Τυχαία Θέματα