Ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ. Γιώργος Καλλιακμάνης πυροβόλησε τσοπανόσκυλα με το υπηρεσιακό του όπλο!

Δικογραφία σχηματίστηκε από την Ασφάλεια Αγρινίου εις βάρος του προέδρου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής Γιώργου Καλλιακμάνη, ύστερα από καταγγελία για άσκοπους πυροβολισμούς στην περιοχή Δρυμώνα του Θέρμου Αιτωλοακαρνανίας, απ’ όπου κατάγεται. Το πρωί της Πέμπτης ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ. παρουσιάστηκε στους συναδέλφους του, κατέθεσε για το περιστατικό και η δικογραφία διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Αγρινίου.

Νεαρός κάτοικος της ορεινής αγροτικής περιοχής κατήγγειλε ότι το βράδυ της Τρίτης άκουσε πυροβολισμούς και είδε να φεύγει ένα όχημα με δύο άνδρες, την παρουσία

των οποίων θεώρησε ύποπτη. Έτσι, ενημέρωσε το τοπικό αστυνομικό τμήμα για τους πυροβολισμούς και παρέδωσε έξι κάλυκες όπλου τους οποίους εντόπισε δίπλα σε μια υπαίθρια βρύση στην αγροτική περιοχή.

Από τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος προέκυψαν τα στοιχεία του συνδικαλιστή από το Θέρμο, ο οποίος αναζητήθηκε, ενημερώθηκε για την καταγγελία και τη δικογραφία που σχηματίστηκε και κλήθηκε για παροχή εξηγήσεων. Ο Γιώργος Καλλιακμάνης υποστηρίζει ότι είχε πάει στο πατρικό του και ανέβηκε με τον αδελφό του στην ορεινή αγροτική θέση Κοτρώνι, όπου δέχτηκαν επίθεση από δύο τσοπανόσκυλα που βγήκαν από παρακείμενο χειμάδι.

Όπως είπε στην κατάθεση που έδωσε για το περιστατικό ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, για να εκφοβίσει τα δύο τσοπανόσκυλα, πυροβόλησε με το υπηρεσιακό του όπλο μια συστάδα βάτων, ώστε να αποφευχθεί ενδεχόμενο τραυματισμού τους από κάποιον αποστρακισμό. Έπειτα, οι δύο άνδρες μπήκαν στο όχημα του αστυνομικού και αποχώρησαν. Εκείνη τη στιγμή έγιναν αντιληπτοί από τον αυτόπτη μάρτυρα -που είναι και συγγενής τους-, ο οποίος προχώρησε στην καταγγελία.

Keywords
Τυχαία Θέματα