Νέα Ζηλανδία! Αμερικανοί κροίσοι κρύφτηκαν… στα πολυτελή τους καταφύγια για να αποφύγουν τον Covid-19

Αμέσως μόλις η πανδημία του Covid-19 άρχισε να εξαπλώνεται στον πλανήτη, Αμερικανοί δισεκατομμυριούχοι έφευγαν από τις μεγαλουπόλεις των ΗΠΑ, σαν τους ποντικούς που εγκαταλείπουν το πλοίο που βυθίζεται, για να κρυφτούν στα πολυτελή καταφύγια που είχαν χρυσοπληρώσει στα έγκατα της γης στη Νέα Ζηλανδία.

Την αποκάλυψη έκανε στο Bloomberg ο Γκάρι Λιντς,

γενικός διευθυντής της εταιρίας κατασκευής καταφυγίων Rising S Co, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι μεγαλοεπιχειρηματίας της Νέας Υόρκης τού τηλεφώνησε στις αρχές Μαρτίου από τη Νέα Ζηλανδία όπου είχε ταξιδέψει αεροπορικώς με την οικογένειά του. Ο δισεκατομμυριούχος ζήτησε να μάθει τον κωδικό που ανοίγει την πόρτα του καταφυγίου του, καθώς δεν το είχε χρησιμοποιήσει ποτέ του.

Για να σωθούν

Ο Λιντς είπε ότι το ίδιο ταξίδι έκαναν δεκάδες άλλοι Αμερικανοί δισεκατομμυριούχοι, οι οποίοι είχαν πληρώσει από 2.750.000 ευρώ έως 7.350.000 ευρώ για να αγοράσουν καταφύγιο στη Νέα Ζηλανδία ώστε να γλιτώσουν από πιθανές πανδημίες ή το τέλος του κόσμου. Ανάμεσα στους πελάτες του είναι ο συνιδρυτής της Paypal Πίτερ Τιλ και ο επενδυτής της Σίλικον Βάλεϊ Μιχάι Ντιμουλέσκου.

Δείτε επίσης: Ελπίδες από την Βρετανία! Από αύριο ξεκινά η δοκιμαστική χρήση εμβολίου σε ανθρώπους

Νέα Ζηλανδία! Αμερικανοί κροίσοι κρύφτηκαν… στα πολυτελή τους καταφύγια για να αποφύγουν τον Covid-19 via newsbreak.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα