«Κυνηγός τεράτων» βιντεοσκόπησε το τέρας του Λοχ Νες (video)

Το τέρας του Λοχ Νες κατέγραψε με την κάμερά του ένας 55χρονος «κυνηγός τεράτων» στον κόλπο Ούρκουχαρτ της Σκοτίας.

Ο 55χρονος Ιόιν Ο’ Φαοντχάγκεν βιντεοσκόπησε το τεράστιο πλάσμα την ώρα που αυτό κολυμπούσε στα ήσυχα νερά του κόλπου την περασμένη Τετάρτη και όπως ισχυρίζεται, αυτή ήταν η τρίτη του «συνάντηση» μαζί του από τις αρχές του έτους. Το οπτικό υλικό που «επιβεβαιώνει» την ύπαρξη του Λοχ Νες

και συμπεριλήφθηκε και στο Επίσημο Μητρώο Παρατηρήσεων του Λοχ Νες, θεωρείται μακράν το καλύτερο μέχρι σήμερα, καθώς όπως εξηγεί ο 55χρονος «δεν υπάρχουν βάρκες ή κύματα που να διαταράσσουν την περιοχή περιμετρικά του σχήματός του».

Στο βίντεο διακρίνεται ένας μακρύς μαύρος σχηματισμός να επιπλέει στα νερά. Το μυστηριώδες αντικείμενο παραμένει στην επιφάνεια για μερικές στιγμές, πριν βυθιστεί αργά στο νερό. Στο τέλος της λήψης, ο σχηματισμός εξαφανίζεται χωρίς να αφήνει πίσω του κανένα ίχνος, μέσα στα γαλήνια νερά της λίμνης.

«Το αντικείμενο αναδύθηκε από το νερό κι έμεινε ακίνητο και ύστερα από μερικά δευτερόλεπτα έκανε κάποιες κινήσεις. Μετά βυθίστηκε αργά και χάθηκε από το βλέμμα. Σύμφωνα με δικές μου εκτιμήσεις έχει μήκος τουλάχιστον 9 μέτρα, όπως φαίνεται από τη συμπαγή μαυρίλα μέσα στο νερό, και ύψος 1-1,5 μέτρο», εξηγεί ο Ιόιν Ο’ Φαοντχάγκεν, ο οποίος έχει μεγάλη εμπειρία στο θέμα του τέρατος του Λοχ Νες. Το είχε καταγράψει με την κάμερά του τον Ιανουάριο και άλλη μια φορά στις 14 Απριλίου.

Πέρυσι σημειώθηκαν 18 «επιβεβαιωμένες» παρατηρήσεις του τέρατος, περισσότερες από οποιαδήποτε άλλη χρονιά από το 1983 μέχρι σήμερα.

«Κυνηγός τεράτων» βιντεοσκόπησε το τέρας του Λοχ Νες (video) via newsbreak.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα