Παραδόθηκε ο δράστης του φονικού στα Ανώγεια – Το πρωί έγινε η βάφτιση του παιδιού του θύματος

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα ο γιος του Λευτέρη Καλομοίρη, ο 29χρονος Μανώλης, που σκότωσε τον 30χρονο Γιώργο Ξυλούρη στα Ανώγεια.

Ο δράστης, για τον οποίο η αστυνομία είχε εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του μετά το φονικό, παραδόθηκε πριν από λίγο στις αρχές και βρίσκεται στο αστυνομικό Μέγαρο Ρεθύμνου, όπου ανακρίνεται. Ο νεαρός άντρας συνοδεύονταν από τον δικηγόρο του.

Έγινε κανονικά η βάφτιση του γιου του θύματος

Μάλιστα, όπως αναφέρει το neakriti.gr,

το πρωί έγινε κανονικά η βάφτιση του παιδιού του Γιώργου Ξυλούρη, ακολουθώντας το έθιμο που υπάρχει. Στα Ανώγεια επικρατεί ηρεμία μέχρι στιγμής, ωστόσο, ο φόβος της βεντέτας καραδοκεί.

Στις 18:00 απόγευμα της Κυριακής αναμένεται να γίνει η κηδεία του 30χρονου Γιώργου Ξυλούρη και αύριο Δευτέρα στις 12 το μεσημέρι η κηδεία του 63χρονου Λευτέρη Καλομοίρη, στο νεκροταφείο των Ανωγείων. Μάλιστα, κατά τραγική ειρωνεία οι τάφοι των δύο θυμάτων βρίσκονται δίπλα-δίπλα στο κοιμητήριο.

Πως έγιναν τα δυο φονικά

Σύμφωνα με μαρτυρίες που κατατέθηκαν στην αστυνομία, ο Μανώλης Καλομοίρης, ο οποίος και τελικά παραδόθηκε, είχε από καιρό διαφορές με τον συνομήλικό του κτηνοτρόφο Γιώργο Ξυλούρη, γόνο της οικογένειας του αλησμόνητου λυράρη και γνωστό με το ψευδώνυμο «Κίτρος», πιθανότατα για ένα κτήμα που διεκδικούσαν την κυριότητά του. Όταν συναντήθηκαν στο καφενείο, διαπληκτίστηκαν και ήρθαν στα χέρια, όμως ο κτηνοτρόφος φέρεται ότι πήγε στο σπίτι του και επέστρεψε οπλισμένος.

Ο 63χρονος Λευτέρης Καλομοίρης ή «Ντεμέλος» πατέρας πέντε παιδιών κατάλαβε τι θα ακολουθούσε και μπήκε στη μέση για να χωρίσει τους δυο νεαρούς, αλλά εκείνη τη στιγμή ο κτηνοτρόφος είχε βγάλει πιστόλι και πυροβόλησε μια φορά, τραυματίζοντας θανάσιμα στο στήθος τον άτυχο καλλιτέχνη και χοροδιδάσκαλο που ήταν διάσημος για τις μαντινάδες του.

Παραδόθηκε ο δράστης του φονικού στα Ανώγεια – Το πρωί έγινε η βάφτιση του παιδιού του θύματος via newsbreak.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα