Κύκλωμα παιδεραστίας ερευνά η ΕΛ.ΑΣ. στη Θεσσαλονίκη μετά τις καταθέσεις της μικρής Μαρκέλλας και της 33χρονης κοκκινομάλλας

Φαίνεται ότι η υπόθεση της απαγωγής της μικρής Μαρκέλλας από την 33χρονη κοκκινομάλλα στη Θεσσαλονίκη δεν είναι απλή υπόθεση και δεν αποκλείεται να είναι η κορυφή ενός ανατριχιαστικού παγόβουνου, στο οποίο εμπλέκεται κύκλωμα παιδεραστίας.

Όλο αυτό το διάστημα κάποιοι επιχειρούν να παρουσιάσουν την 33χρονη ως μόνη ένοχη υποστηρίζοντας ότι δρούσε μόνη της. Όμως, όσο περνούν οι μέρες και βγαίνουν στην επιφάνεια όλο και περισσότερα στοιχεία της υπόθεσης,

μαζί με την κατάθεση της μικρής, τόσο εντείνονται και οι έρευνες της Ελληνικής Αστυνομίας, η οποία πλέον φέρεται να βρίσκεται στα ίχνη κυκλώματος πορνογραφίας ανηλίκων στη Θεσσαλονίκη.

Περί κυκλώματος έκανε λόγο πρόσφατα και ο γνωστός δικηγόρος, Αλέξης Κούγιας, ο οποίος μίλησε για σπάνια υπόθεση στα χρονικά της Ελλάδος, αναφέροντας ότι πιθανότατα πρόκειται για κάποιο κύκλωμα παιδεραστίας.

Μάλιστα και  η RealNews της Κυριακής επιβεβαιώνει αυτό το σενάριο, γράφοντας για «3 συνομιλίες που καίνε την κοκκινομάλλα» και συμπληρώνει: «στα ίχνη κυκλώματος παιδεραστίας στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται η Ελληνική Αστυνομία».

Στο ίδιο μήκος κύματος και η Karfitsa του Σαββάτου, η οποία επικαλείται έμπειρο παράγοντα της δικαιοσύνης με γνώση της πορείας των ερευνών που θεωρεί ότι η 33χρονη δεν είναι ο μοναδικός κρίκος στην αλυσίδα της υπόθεσης, σχολιάζοντας: «Μπορεί να ήταν μόνη της σε όλο αυτό το σχέδιο; Εσείς τι λέτε;»

Κάποιες, αν όχι πολλές, απαντήσεις, αναμένεται να δοθούν από την εργαστηριακή εξέταση των συσκευών που κατασχέθηκαν από το σπίτι της 33χρονης: ενός λάπτοπ κι ενός smartphone. Σύμφωνα με τις Αρχές, η κοκκινομάλλα μόλις είδε τους αστυνομικούς τα πέταξε και έσπασαν, αλλά γίνεται προσπάθεια στα εγκληματολογικά εργαστήρια να ανακτηθούν τα δεδομένα και ειδικά τα βίντεο και οι φωτογραφίες που πιθανόν περιείχαν.

Συνεχίζοντας τις αποκαλύψεις, η Karfitsa αναφέρει ότι στις αναλύσεις των οικονομικών συναλλαγών της 33χρονης βρέθηκε και το όνομα της 10χρονης Μαρκέλλας, γι’ αυτό η Αστυνομία εξετάζει όλες τις επαφές της, όπως και την προέλευση των αρκετών χιλιάδων ευρώ που επίσης κατασχέθηκαν.

Κύκλωμα παιδεραστίας ερευνά η ΕΛ.ΑΣ. στη Θεσσαλονίκη μετά τις καταθέσεις της μικρής Μαρκέλλας και της 33χρονης κοκκινομάλλας - newsbreak

Keywords
Τυχαία Θέματα