Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επέστρεψε έπειτα από τρία χρόνια στον Alpha και μίλησε για τα προσωπικά και τα επαγγελματικά της (video)

«Το παρελθόν μου είναι αυτό, δεν γίνεται να αλλάξει, για μια φορά που γέλασα πόσες δεν έχω κλάψει;» λέει ένα παλιό πλην όμως διαχρονικό άσμα της Λίτσας Διαμάντη.

Ένα άσμα που ταιριάζει στην περίπτωση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, η οποία τρία χρόνια μετά την «άτακτη» φυγή της από τον Alpha επέστρεψε στο κανάλι που την έχρισε διάσημη παρουσιάστρια και μίλησε για το παρελθόν της χωρίς ντροπές και περιστροφές.

Η «Queen Dina» εμφανίστηκε στο «Happy Day» και εξομολογήθηκε στη Σταματίνα Τσιμτσιλή πράγματα ακόμη και

για την προσωπική της ζωή. «Νιώθω πολύ περίεργα που ήρθα μετά από τόσο καιρό στον Alpha, τρία χρόνια έχω να έρθω. Αισθάνθηκα πολύ όμορφα, γιατί εδώ ουσιαστικά περπάτησα» ανέφερε αρχικά, ενώ κατά τη διάρκεια της συζήτησης τόνισε με νόημα: «Δεν νομίζω ότι η προσωπική μου ζωή είχε απασχολήσει τον κόσμο. Υπήρξε πάρα πολύ μεγάλη παραφιλολογία και φήμες που ποτέ δεν διέψευσα και ποτέ δεν επιβεβαίωσα. Η σιωπή είναι ο καλύτερος τρόπος να χειριστείς πολλές καταστάσεις. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που αποποιούνται το παρελθόν τους και δεν ντρέπομαι και για τίποτα».

Η ίδια αναφέρθηκε στην πορεία της, λέγοντας πως δεν πέρασε ρόδινα. «Στη ζωή μου δεν τα είχα βρει όλα εύκολα. Στα 18 μου έκανα τρεις δουλειές. Είναι πράγματα που δεν έχω πει δημόσια και δεν υπάρχει και λόγος. Έχω ακούσει πάρα πολλά, στα οποία κλείνω το στόμα, τα αυτιά και προχωράω. Έχω περάσει πολλές στιγμές εδώ πέρα – και καλές και κακές και δύσκολες. Αυτό που μου έχει μείνει είναι η αγάπη» σημείωσε. Όσο για το αν σκέφτεται να κάνει παιδί, είπε: «Τον τελευταίο καιρό με θέλουν με παιδί, δεν ξέρω γιατί. Ήμουν πολύ κοντά στο βήμα να κάνω οικογένεια, να θέλω πολύ παιδί, πιο μικρή, και μεγαλώνοντας αυτό πιο πολύ απομακρυνόταν. Δεν έτυχε, δεν το μετάνιωσα».

Τέλος, μιλώντας για το «Survivor», εξέφρασε την πεποίθησή της ότι εκεί συστήθηκε πραγματικά στο τηλεοπτικό κοινό. «Δεν έτυχε η εκπομπή που πήρα μετά το “Survivor”, δεν μου χαρίστηκε. Ήμουν ένα πρόσωπο που είχε στηρίξει κάποιο πρόγραμμά τους, τους άρεσε και μου το πρότειναν» ανέφερε.

Δείτε επίσης: Ανατροπή στη Eurovision: Το ΡΙΚ ανακοίνωσε ότι ο Σάντρο Νίκολας δεν θα εκπροσωπήσει την Κύπρο και την επόμενη χρονιά

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επέστρεψε έπειτα από τρία χρόνια στον Alpha και μίλησε για τα προσωπικά και τα επαγγελματικά της (video) - newsbreak

Keywords
Τυχαία Θέματα