Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ ήδη ξεκίνησε ηλιοθεραπεία για το καλοκαίρι!

Φόρεσε ένα από το πιο σέξι της outfits, πήρε τα βιβλία της και ανέβηκε στην ταράτσα, για να απολαύσει τον αθηναϊκό ήλιο, θυμίζοντάς μας παλιές καλές ημέρες από τη φωτογράφησή της για το… Playboy!

Για την… κορμάρα Κωνσταντίνα Μιχαήλ, ο λόγος, η οποία ήδη ξεκίνησε ηλιοθεραπεία για τις καλοκαιρινές τις διακοπές, όποτε κι αν έρθουν αυτές.

Παράλληλα, έσπευσε να μοιραστεί με τους χιλιάδες followers της στο Instagram το δικό της μήνυμα για όσα ζούμε με τον κορωνοϊό, από την… ταράτσα του «πλοίου»,

όπως έγραψε χαρακτηριστικά: «Αγαπημένο μου ημερολόγιο , σου γράφω απο την ταράτσα του «πλοίου» το οποίο με ταξίδεψε φέτος το Πάσχα σε πρωτόγνωρες εμπειρίες προσωπικής αναψυχής, συναισθηματικού βάθους και βαθιάς αισθαντικότητας! Η μοναξιά μου μπροστά στο κενό ήταν τρομαχτικά ζωντανή και γενναιόδωρη. Ο νους μου ξέφυγε σε ευρηματικότητα και η φαντασία με συντρόφεψε εντέλει στο ανοιξιάτικο μύθο αυτό !

Η θάλασσα των επιλογών απλώθηκε στο βάθος και ο ορίζοντας γέμισε ελπίδα και χαρά. Η σκέψη μου αισιοδοξεί και σπεύδει κοντά στους μοναχικούς και τους ασθενείς αυτής της κοσμογονική στιγμής της ανθρωπότητας. Όλοι να γίνουν καλά , να μακροημερεύσουμε και να συναντηθούμε επιτέλους- χρόνια μας πολλά- κι ας πάψει πια αυτό το όνειρο»!

Δείτε την ανάρτηση της -πάντα σέξι- Κωνσταντίνας:

View this post on Instagram

Αγαπημένο μου ημερολόγιο , σου γράφω απο την ταράτσα του «πλοίου» το οποίο με ταξίδεψε φέτος το Πάσχα σε πρωτόγνωρες εμπειρίες προσωπικής αναψυχής, συναισθηματικού βάθους και βαθιάς αισθαντικότητας! Η μοναξιά μου μπροστά στο κενό ήταν τρομαχτικά ζωντανή και γενναιόδωρη. Ο νους μου ξέφυγε σε ευρηματικότητα και η φαντασία με συντρόφεψε εντέλει στο ανοιξιάτικο μύθο αυτό ! Η θάλασσα των επιλογών απλώθηκε στο βάθος και ο ορίζοντας γέμισε ελπίδα και χαρά. Η σκέψη μου αισιοδοξεί και σπεύδει κοντά στους μοναχικούς και τους ασθενείς αυτής της κοσμογονική στιγμής της ανθρωπότητας. Όλοι να γίνουν καλά , να μακροημερεύσουμε και να συναντηθούμε επιτέλους- χρόνια μας πολλά- κι ας πάψει πια αυτό το όνειρο!

A post shared by Constantina Mihail (@constantinamihail) on Apr 19, 2020 at 12:59am PDT

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ ήδη ξεκίνησε ηλιοθεραπεία για το καλοκαίρι! via newsbreak.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα