«Έβρασαν» τα δέντρα στις ζαρντινιέρες του «Μεγάλου Περιπάτου» και ξεράθηκαν

Τις τελευταίες ώρες επικρατεί «βομβαρδισμός» σχολίων στο Twitter με μια φωτογραφία στην οποία απεικονίζονται ξερά τα δέντρα που τοποθετήθηκαν πριν λίγες ημέρες στο Σύνταγμα

Πολλοί έσπευσαν να αμφισβητήσουν την γνησιότητα της φωτογραφίας κι έκαναν λόγο για επεξεργασία με φίλτρα και κακόβουλη διάθεση.

Ξεράθηκαν τα φυτά αξίας 1.800.000€ του Δημάρχου Αθηναίων… Ε, όχι δεν το πιστεύω, πάω να βρω σύννεφο να πέσω. Α, να χαθείτε αλήτες,

άπλυτοι τα γλωσσοφάγατε τα φυτά του Μπακογιάννη, το ματιάσατε το παιδί… #nd_apateones pic.twitter.com/tbE8EojPHl

— cretadrive.gr (@cretadrive) July 6, 2020

Το newsbreak.gr που βρέθηκε στο σημείο, κατέγραψε όχι μόνο ότι τα δέντρα στις μεταλλικές ζαρντινιέρες έχουν όντως ξεραθεί, αλλά σε κακή κατάσταση βρίσκονται και όλα τα υπόλοιπα τα οποία άγνωστο γιατί, έχουν φυτευτεί μέσα στο λεπτό μέταλλο, ώστε οι ρίζες να «ψήνονται» από τις υψηλές θερμοκρασίες.

Δεν πρόκειται μόνο για σπατάλη αλλά κυρίως για κακή αισθητική εικόνα που δίνει η εντύπωση του νέου έργου, στους πολίτες και στους τουρίστες.

Ο κ. Μπακογιάννης συνειδητοποίησε ότι η προγραμματισμένη φροντίδα των δέντρων, δεν ήταν δυνατό να επιτευχθεί, γι αυτό μετέθεσε την ευθύνη στους πολίτες, με την ανακοίνωση του νέου προγράμματος «Υιοθέτησε νεοφυτεμένα δέντρα», σύμφωνα με το οποίο, οι πολίτες καλούνται να αναλάβουν να ποτίσουν δέντρα του «Μεγάλου Περιπάτου». 

«Έβρασαν» τα δέντρα στις ζαρντινιέρες του «Μεγάλου Περιπάτου» και ξεράθηκαν - newsbreak

Keywords
Αναζητήσεις
ξεράθηκαν τα φυτά του μπακογιάννη
Τυχαία Θέματα