Ένοχη σιωπή Πέτσα στη Βουλή για τα 20.000.000 € στα ΜΜΕ

Καμία απάντηση δεν έδωσε ο Στέλιος Πέτσας για το που –  και με ποια κριτήρια – διοχετεύθηκαν τα 20.000.000 ευρώ για την ενημερωτική εκστρατεία αναφορικά με τον κορονοιό στα μίντια, 64 ολόκληρες ημέρες (όπως διερωτάται καθημερινός και η «δημοκρατία» στο πρωτοσέλιδό της) από την πρώτη σχετική απόφαση της κυβέρνησης, και με τη λίστα να μην έχει αναρτηθεί ακόμη στη Διαύγεια.

Ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ κατέθεσε στη Βουλή τετρασέλιδη

έγγραφη απάντηση σε ερώτηση του ΣΥΡΙΖΑ, αναφορικά με τα χρήματα του «Μένουμε Σπίτι», ωστόσο επέλεξε να μην δώσει συγκεκριμένες απαντήσεις για το «που», το «πως» και το «πόσα».

Περιορίστηκε πάντως στις διαβεβαιώσεις ότι τα ΜΜΕ που συμμετείχαν στην εκστρατεία καθορίστηκαν με την εφαρμογή «αντικειμενικών, ποιοτικών και ποσοτικών κριτηρίων» δίχως ωστόσο να διευκρινίζεται ποια ακριβώς είναι αυτά τα κριτήρια.

Ο Στέλιος Πέτσας μάλιστα υποστήριξε, δίχως να πείθει, ότι  ουδέποτε τέθηκε ως κριτήριο αποκλεισμού από την εκστρατεία η πολιτική τοποθέτηση ενός μέσου.  «Μιλάει για την αναγκαιότητα της επικοινωνιακής εκστρατείας, αλλά όχι για την ταμπακιέρα», σχολίαζαν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ, μετά την δημοσίευση της απάντησης, επιμένοντας να ρωτούν για τα χρήματα που διατέθηκαν στα ΜΜΕ.

Σημειωτέον, πως ο κ.Πέτσας απαντά σήμερα το πρωί στην Ολομέλεια σε ερώτηση της αντιπολίτευσης αναφορικά με τα ποσά που χορηγήθηκαν στα περιφερειακά μίντια. Ίσως σήμερα να είναι πιο κατατοπιστικός αναφορικά με τη… τύχη των 20 εκατ. ευρώ.

Ένοχη σιωπή Πέτσα στη Βουλή για τα 20.000.000 € στα ΜΜΕ - newsbreak

Keywords
Τυχαία Θέματα