Έφαγε πρόστιμο επειδή «έσπασε» την απαγόρευση και τον συνέλαβαν για το… (τίγκα στην κάνναβη) Ι.Χ. του!

Οι απαγορεύσεις κυκλοφορίας και η έντονη αστυνόμευση δεν απέτρεψαν έναν 58χρονο στη Θεσσαλονίκη να φορτώσει το αυτοκίνητό του με δεκάδες σακούλες γεμάτες κάνναβη, για να τις μεταφέρει στον Έβρο, ώστε να «τροφοδοτηθούν» οι πιάτσες των εξαρτημένων.

Ωστόσο συνελήφθη τα ξημερώματα της Κυριακής των Βαΐων, κατά τη διάρκεια ελέγχου των μέτρων από την Τροχαία Λητής, κοντά στον σταθμό διοδίων Ανάληψη. Από την έρευνα διαπιστώθηκε

ότι είχε στο αυτοκίνητό του 100,9 κιλά κάνναβης, συσκευασμένα σε 11 δέματα, τα οποία και κατασχέθηκαν μαζί με ένα κινητό τηλέφωνο.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη του 58χρονου, ο οποίος θα οδηγηθεί στο Αυτόφωρο για να δικαστεί για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών. Επιπλέον του βεβαιώθηκε και το διοικητικό πρόστιμο των 300 ευρώ για παράβαση της ΚΥΑ περί απαγόρευσης μετακινήσεων.

Σύμφωνα με την έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας Λαγκαδά, ο διακινητής προμηθεύτηκε τα ναρκωτικά από περιοχή της Θεσσαλονίκης προκειμένου να τα μεταφέρει σε περιοχή του Έβρου, προκειμένου να λάβει σημαντικό χρηματικό ποσό από το κύκλωμα, ως αμοιβή.

Έφαγε πρόστιμο επειδή «έσπασε» την απαγόρευση και τον συνέλαβαν για το… (τίγκα στην κάνναβη) Ι.Χ. του! via newsbreak.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα