Δωρεά φορητού αναπνευστήρα κλειστού κυκλώματος στο Τζάνειο Νοσοκομείο από τον Δικηγορικό Σύλλογο Πειραιά

Φορητό αναπνευστήρα κλειστού κυκλώματος για τη ΜΕΘ και υγειονομικό υλικό (χειρουργικές μάσκες και αντισηπτικά) για την αντιμετώπιση των συνεπειών της πανδημίας COVID 19 παρέδωσε στο Τζάνειο Νοσοκομείο ο Δικηγορικός Σύλλογος Πειραιά, σήμερα Τετάρτη, 17 Ιουνίου.  

Στο πλαίσιο της συγκεκριμένης δωρεάς, ο Πρόεδρος του ΔΣΠ, Γιώργος Σταματογιάννης, και οι Αντιπρόεδροι Παναγιώτης Πετρόπουλος και Γιώργος Καραμιζάρης συναντήθηκαν

με τη Διοικήτρια του Τζανείου Νοσοκομείου Μαρία Αρβανίτη, τον αναπληρωτή Διοικητή Ηλία Γουζούαση, την κα Ειρήνη Ραλλία διευθύντρια νοσηλευτικής υπηρεσίας, την τομεάρχη κα Καλλιόπη Τρίτζιου, τον χειρουργό κ. Βλαχάκο, τον παιδίατρο κ. Παπανδρέου, καθώς και τον εκπρόσωπο εργαζομένων Δ.Σ. κ. Συνοδινό.

Ο κος Σταματογιάννης ευχαρίστησε τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό για την προσφορά τους και εξέφρασε την διάχυτη εμπιστοσύνη που υπάρχει για την ποιότητα και τις υπηρεσίες που παρέχονται, τονίζοντας πως η δωρεά αυτή, σε συνδυασμό με την αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε στο αρμόδιο τμήμα του νοσοκομείου στις αρχές του μήνα, αποτελεί απόρροια του κοινωνικού χαρακτήρα και της ευαισθησίας κυρίως δικηγόρων, αλλά και δικαστών και γραμματέων, καθώς και τρίτων δωρητών.

Δωρεά φορητού αναπνευστήρα κλειστού κυκλώματος στο Τζάνειο Νοσοκομείο από τον Δικηγορικό Σύλλογο Πειραιά - newsbreak

Keywords
Τυχαία Θέματα