Διπλή ανατροπή με τη Eurovision: Απούσα η Έλενα Παπαρίζου – Η Μαρία Κοζάκο στην παρουσίαση

Διπλή ανατροπή με τη Eurovision: Μπορεί να είχε γίνει γνωστό εδώ και καιρό ότι η Έλενα Παπαρίζου θα εμφανιζόταν στο ειδικό show της EBU με τίτλο «Europe Shine A Light» (που θα μεταδοθεί αύριο, Σάββατο 16 Μαΐου, από την ΕΡΤ1), ωστόσο έγινε ανατροπή της τελευταίας στιγμής.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα tv nea, η γνωστή τραγουδίστρια δεν θα

εμφανιστεί τελικά στην ενότητα «Eurovision Heroes», στην οποία θα συμμετέχουν καλλιτέχνες που έχουν αφήσει το στίγμα τους στον διαγωνισμό.

Δεν ισχύει βέβαια το ίδιο και για την Ελένη Φουρέιρα, η οποία φαίνεται πως θα συμμετάσχει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στη βραδιά της Eurovision, αφού το 2018 κατέκτησε τη δεύτερη θέση, ενώ πέρυσι «μάγεψε» το κοινό του Τελ Αβίβ ερμηνεύοντας το τραγούδι «Dancing Lasha Tumbai».

Και οι ανατροπές δεν σταματούν εδώ, αφού η Μαρία Κοζάκου θα είναι τελικά το πρόσωπο που θα μεταδώσει τη συγκεκριμένη βραδιά από τη συχνότητα της ΕΡΤ. Μπορεί να είχε γίνει γνωστό ότι τόσο εκείνη όσο και ο Γιώργος Καπουτζίδης δεν θα επέστρεφαν στο καθιερωμένο τους πόστο, ωστόσο φαίνεται ότι τελικά βρέθηκε λύση και η δημοσιογράφος θα βρίσκεται στον σχολιασμό της Eurovision ακόμα μία χρονιά.

View this post on Instagram

#EuropeShineALight Μπορεί φέτος να μην έχει Eurovision Song Contest, έχει όμως το show Eurovision: Europe Shine A Light, το οποίο θα μεταδώσει η ΕΡΤ Α.Ε. το Σάββατο αυτό στις δέκα το βράδυ. Δεν είναι διαγωνισμός, είναι ένα tribute στα 41 τραγούδια που δεν διαγωνίζονται αλλά και μια άσκηση ενότητας της Ευρώπης με άξονα τη μουσική. Ολη η παραγωγή είναι home made, οι συντελεστές δεν συναντιούνται και το υλικό αποστέλλεται από κάθε γωνιά της Ευρώπης. Ως προς τη μετάδοση: η ΕΡΤ συνεργάζεται με την Εσθονική Ραδιοτηλεόραση ώστε ο σχολιασμός να γίνει από το Ταλίν και τις εγκαταστάσεις του #ERR, καθώς δεν υπήρχε δυνατότητα ούτε ο Γιώργος Καπουτζίδης ούτε εγώ να βρεθούμε στην Αθήνα για τα απαραίτητα. Μια όμορφη, τρελή ιδέα λοιπον θα επιχειρηθεί να υλοποιηθεί με εικόνα που θα έρχεται από την Ολλανδία, σχολιασμό που θα ταξιδεύει από την Εσθονία και εκπομπή προγράμματος στην Ελλάδα. Ραντεβού το Σάββατο. Και του χρόνου πάλι με τον @ykapoutzidis

A post shared by Maria Kozakou (@mariakozakou) on May 14, 2020 at 3:25am PDT

Το φετινό πρόγραμμα που αντικαθιστά τον κανονικό διαγωνισμό της Eurovision, ο οποίος ακυρώθηκε λόγω κορωνοϊού, θα προβληθεί ζωντανά αύριο, στις 22.00, μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ1 και από το Web TV της ΕΡΤ. Την Ελλάδα θα εκπροσωπήσει τιμητικά η Στεφανία Λυμπερακάκη με το «Supergirl», καθώς η εν λόγω διαδικτυακή βραδιά δεν θα έχει διαγωνιστικό χαρακτήρα.

Δείτε επίσης: Γενέθλια για τον Βασίλη Κικίλια – Η… γλυκιά ανάρτηση της Τζένης Μπαλατσινού

Keywords
Τυχαία Θέματα