Ασφυκτικό «πρέσινγκ» στον Τραμπ από το βιβλίο του πρώην συμβούλου του Τζον Μπόλτον

Δυσκολεύει η κατάσταση για τον Ντόναλντ Τραμπ καθώς ο άλλοτε πιο στενός σύμβουλός του, όχι μόνο στρέφεται εναντίον του αλλά τον… κρεμά και στα μανταλάκια. Ο λόγος φυσικά για τον Τζον Μπόλτον που με το νέο του βιβλίο έχει προκαλέσει μεγάλο πονοκέφαλο στον Αμερικανό πρόεδρο.

Τα αποσπάσματα που έχει δώσει ο Μπόλτον στη δημοσιότητα, όχι μόνο δεν κολακεύουν τον Τραμπ αλλά τον αφήνουν κι εντελώς εκτεθειμένο, όπως για παράδειγμα η καταγγελία του πρώην συμβούλου εθνικής ασφάλειας πως ο Τραμπ έκανε χάρες στον Ερντογάν.

«Έθαψε»
μια δικαστική έρευνα

Στο βιβλίο του ο Μπόλτον αναφέρει πως ο Τραμπ το 2018 «έθαψε» μια δικαστική έρευνα έπειτα από υπόμνημα που του παρέδωσε ο Τούρκος πρόεδρος στο οποίο υποστήριζε ότι μια τουρκική εταιρεία που ήταν υπό έρευνα στις ΗΠΑ ήταν αθώα.

Επιπλέον ο Μπόλτον υποστηρίζει πως ο Τραμπ ζήτησε τη βοήθεια της Κίνας για να επανεκλεγεί στις επικείμενες εκλογές αλλά αναφέρεται και σε πιο… ανάλαφρα περιστατικά όπως το ότι ο Ρεπουμπλικανός δεν γνώριζε πως η Βρετανία διαθέτει πυρηνικά και πως η Φινλανδία δεν ανήκει στη Ρωσία.

Ασφυκτικό «πρέσινγκ» στον Τραμπ από το βιβλίο του πρώην συμβούλου του Τζον Μπόλτον - newsbreak

Keywords
Τυχαία Θέματα