Αποκάλυψη «Daily Mail»: Έπεσαν εκατομμύρια δολάρια στα εργαστήρια στην Ουχάν, για έρευνες με κορωνοϊούς νυχτερίδων!

Και οι θεωρίες συνωμοσίας γύρω από την πανδημία του κορωνοϊού συνεχίζονται ακάθεκτες, με μια νέα αποκάλυψη να ανατρέπει τα ως τώρα δεδομένα.

Λίγες μόνο ημέρες μετά την αποκάλυψη για το ντοκιμαντέρ του ιταλικού Rai 3, που το 2015 έφερε στο φως ότι κινεζικά εργαστήρια είχαν παρασκευάσει μια νέα μορφή κορωνοϊού από νυχτερίδες, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα

επιθετικός και προκαλούσε πρόβλημα στους πνεύμονες των ανθρώπων, νέες αποκαλύψεις έρχονται, όχι μόνο να αναδείξουν ότι η Κίνα έκανε επί μονίμου βάσεως πειράματα με κορωνοϊούς νυχτερίδων, αλλά και να επιβεβαιώσουν ότι τις κινεζικές έρευνες χρηματοδοτούσε… η κυβέρνηση των ΗΠΑ!

Η κυριακάτικη έκδοση της «Daily Mail» επικαλείται επίσημα έγγραφα, υποστηρίζοντας ότι οι ΗΠΑ, μέσω των αμερικανικών National Institutes of Health, χρηματοδότησαν με 3.380.000 ευρώ το εργαστήριο Wuhan Institute of Virology στην Ουχάν, την πόλη από όπου ξεκίνησε η πανδημία του Covid-19.

Μάλιστα, ο καθηγητής της ιατρικής σχολής του Boston University Gerald Keusch αποκάλυψε ότι οι Αμερικανοί δεν περιορίστηκαν στη χρηματοδότηση. Εκπαίδευσαν, επίσης, σε αργαστήριο στο Γκάλβεστον στο Τέξας των ΗΠΑ πολλούς από τους Κινέζους, οι οποίοι στη συνέχεια εργάστηκαν στο Wuhan Institute of Virology.

Οι ερευνητές του κινεζικού εργαστηρίου έκαναν πειράματα με κορωνοϊούς νυχτερίδων, δημοσιεύοντας τα αποτελέσματα. Σε έρευνα που δημοσίευσαν το 2017, οι Κινέζοι ερευνητές αναφέρουν ότι συνέλεξαν νυχτερίδες από σπηλιά στην επαρχία Γιουνάν.

Πρόκειται, όπως σχολιάζει η βρετανική εφημερίδα, για μια από τις σπηλιές στις οποίες πιστεύεται ότι γεννήθηκε ο επιθετικός νέος κορωνοϊός που προκάλεσε τη νόσο Covid-19. Στη συνέχεια, όπως αναφέρουν οι ερευνητές στην έρευνα που δημοσίευσαν, ανέλυσαν τα γονίδια κορονοϊών των νυχτερίδων, που μοιάζουν με τον κορωνοϊό SARS. Σε έρευνα που δημοσίευσαν το 2018, μελέτησαν το θανατηφόρο σύνδρομο που προκαλούσε σε χοίρους κορωνοϊός από νυχτερίδες.

Στο άκουσμα της είδησης, το μέλος του Κογκρέσου Ματ Γκάετς δήλωσε αηδιασμένος, διότι έμαθε πως επί χρόνια η κυβέρνηση των ΗΠΑ χρηματοδοτούσε επικίνδυνα και βάναυσα πειράματα σε ζώα στο Wuhan Institute of Virology, τα οποία μπορεί να συνέβαλαν στη διάδοση του κορωνοϊού.

Τα μολυσμένα ζώα κατέληγαν στις αγορές προς κατανάλωση

Τη σκυτάλη πήρε ο πρόεδρος της ακτιβιστικής οργάνωσης για την προστασία των ζώων White Coat Waste Αντονι Μπελότι, ο οποίος καταδίκασε την κυβέρνηση της χώρας του για τη χρηματοδότηση πειραμάτων, στα οποία ζώα μολύνθηκαν με ιούς ή αρρώστησαν και κακοποιήθηκαν στα κινεζικά εργαστήρια.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε κάτι ανατριχιαστικό: σύμφωνα με πληροφορίες του, όταν τα μολυσμένα ζώα δεν ήταν πια απαραίτητα στο εργαστήριο, πωλούνταν στις αγορές της Ουχάν προς κατανάλωση!

Αποκάλυψη «Daily Mail»: Έπεσαν εκατομμύρια δολάρια στα εργαστήρια στην Ουχάν, για έρευνες με κορωνοϊούς νυχτερίδων! via newsbreak.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα