Αίσχος! Μετανάστες στη Μόρια έκλεψαν κατσίκα και την… έφαγαν

Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται στην πολύπαθη Μόρια οι κλοπές και οι λεηλασίες περιουσιών από τους χιλιάδες αλλοδαπούς, oι οποίοι επί πέντε συνεχόμενα χρόνια βρίσκονται εγκατεστημένοι στην περιοχή. Μάλιστα, το θράσος ορισμένων φαίνεται πως ξεπέρασε κάθε όριο, καθώς μια ομάδα μεταναστών φέρεται ότι έκλεψε μια κατσίκα και στη συνέχεια την έσφαξε για να τη φάει.

Για το περιστατικό αυτό συνελήφθησαν εννέα άνδρες, οι οποίοι, σύμφωνα με την Αστυνομία, μπήκαν σε περιφραγμένο αγρόκτημα στην ευρύτερη περιοχή του Αφάλωνα κοντά στη Μόρια, απ’ όπου άρπαξαν την κατσίκα

και τη θανάτωσαν. Στο πλαίσιο των ερευνών που έκαναν οι Αρχές, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν τμήματα σφαγίων τοποθετημένα σε νάιλον σακούλες.

Οι συλληφθέντες κατηγορούνται για παράβαση της νομοθεσίας που αφορά μέτρα για την πρόληψη και την καταστολή ζωοκλοπής και ζωοκτονίας και θα οδηγηθούν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή. Δεν ήταν η πρώτη φορά που συνέβη κάτι τέτοιο, καθώς, σύμφωνα με καταγγελίες κατοίκων της περιοχής, έχουν κλαπεί ακόμη και ζώα συντροφιάς για να καταλήξουν στα… στομάχια των μεταναστών!

Keywords
Τυχαία Θέματα