Yπέγραψε νέο διετές συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό ο Μαρτίνς

Χέρι-χέρι συνεχίζουν Πέδρο Μαρτίνς και ΠΑΕ Ολυμπιακός, τουλάχιστον για τα δυο επόμενα χρόνια. Οι «ερυθρόλευκοι» ανανέωσαν το συμβόλαιο με τον Πορτογάλο προπονητή, που έβαλε την υπογραφή του το απόγευμα ολοκληρώνοντας και με τη… βούλα μια συμφωνία η οποία είχε γίνει από καιρό, αλλά δεν είχε επικυρωθεί.

Οι αποδοχές του κόουτς θα φτάσουν κοντά στο 1 εκατ. ευρώ και η ρήτρα αποδέσμευσης στα 4 εκατ. ευρώ.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ για το νέο συμβόλαιο του κ. Μαρτίνς.

«Η

ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητής της ομάδας κ. Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει συμπληρώσει 95 παιχνίδια στον πάγκο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, 56 για το πρωτάθλημα, 12 για το Κύπελλο και 27 για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Τη φετινή σεζόν ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ υπό τις οδηγίες του κ. Πέδρο Μαρτίνς ολοκλήρωσε την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος πρώτος και αήττητος, βρίσκεται στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος και στους “16” του UEFA Europa League.

Επίσης, πέρσι το καλοκαίρι κατάφερε να οδηγήσει τους “ερυθρόλευκους” από το μονοπάτι των μη πρωταθλητών, στους ομίλους του UEFA Champions League».

Ο προπονητής μας Πέδρο Μαρτίνς ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό! / Our @CoachPMartins has renewed his contract with Olympiacos FC! #Οlympiacos #Coach #PedroMartins #Football #ElProfesor #WeKeepOnDreaming pic.twitter.com/eg6pHcUISS

Olympiacos FC (@olympiacosfc) May 7, 2020

Keywords
Τυχαία Θέματα