O Μητσοτάκης εκτόξευσε τα χρέη της ΝΔ και… δεν κουνιέται φύλλο!

Η έκθεση της τράπεζας της Ελλάδος για το πρώτο δίμηνο του 2020, αποτυπώνει με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο τον λόγο για τον οποίο τα αποτελέσματα στην οικονομία ήταν καταστροφικά, πολύ πριν την έλευση του κορωνοϊού, τον οποίο σήμερα «κάποιοι» χρησιμοποιούν ως πρόσχημα, για να καλύψουν την καταστροφή που έχουν επιφέρει. 

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε προλάβει να… καταστρέψει και το κόμμα του, αφού, επί των ημερών του, τα δάνεια της Νέας Δημοκρατίας έχουν πραγματικά σπάσει κάθε ρεκόρ… φεσιού σε τράπεζες!

Σύμφωνα,

λοιπόν, με τον ισολογισμό της Νέας Δημοκρατίας, καταρρέει ακόμα ένα αφήγημα του κύριου Μητσοτάκη, ο οποίος, όταν είχε αναλάβει το κόμμα, υποσχόταν ότι θα έβαζε τάξη στα οικονομικά. Όπως, όμως, διαπιστώνουμε, έχει γίνει το ακριβώς αντίθετο.

Και είναι, πλέον, εξοργιστική η σιωπή των ελεγκτικών αρχών!

Οι δήθεν άριστοι, αποδεικνύονται άχρηστοι και επικίνδυνοι. Πλέον, το πλιάτσικο στα δημόσια ταμεία (διότι, ας μην ξεχνάμε ότι οι τράπεζες έχουν ανακεφαλαιοποιηθεί με το δικό μας χρήμα), έχει ξεπεράσει κάθε όριο, σπάζοντας ακόμα και το αρνητικό ρεκόρ που είχε καταγράψει πάλι ο κύριος Μητσοτάκης το 2019.

Και αυτός είναι ο λόγος που μοιράζουν δεκάδες εκατομμύρια στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, για να έχουν την πλήρη επικοινωνιακή ασυλία.

Εάν κάποιος δεν βάλει φρένο στην πορεία για την καταστροφή, δεν θα έχουμε μόνο οικονομικά δεινά, αλλά είναι βέβαιο ότι θα ζήσουμε και εθνικές περιπέτειες.

Keywords
Τυχαία Θέματα