Aπίστευτη αποκάλυψη από τον Μπόρις Τζόνσον! «Οι γιατροί είχαν ετοιμάσει την αγγελία θανάτου μου»

Ο Μπόρις πέρασε δύσκολες ώρες με τον κορωνοϊό, όταν η κατάστασή του επιδεινώθηκε και χρειάστηκε να μπει στην εντατική μονάδα. Ο Βρετανός πρωθυπουργός έδωσε συνέντευξη στην κυριακάτικη εφημερίδα Sun, όπου έκανε μια φοβερή αποκάλυψη. Δηλαδή, ότι οι γιατροί είχαν προετοιμαστεί για παν ενδεχόμενο και είχαν έτοιμη ακόμα και την αναγγελία του θανάτου του όταν μπήκε στην εντατική.

«Αυτή ήταν πραγματικά δύσκολη στιγμή, δεν θα το αρνηθώ. Οι γιατροί είχαν μια στρατηγική για το τι θα χρειαζόταν να κάνουν, ένα σενάριο του τύπου… ο θάνατος του Στάλιν»,

είπε με το γνωστό μαύρο χιούμορ του ο Τζόνσον: «Δεν ήμουν ακριβώς σε λαμπρή κατάσταση, ήξερα ότι γίνονταν σχέδια για όλες τις περιπτώσεις. Οι γιατροί είχαν καταρτίσει σχεδιασμούς για το πώς θα χειρίζονταν τα πράγματα αν έπαιρναν άσχημη τροπή» τόνισε ο 55χρονος Βρετανός πρωθυπουργός.

Στις 27 Μαρτίου παρουσίασε ελαφριά συμπτώματα του COVID-19 και στις 5 Απριλίου, διακομίστηκε σε νοσοκομείο για εξετάσεις, προληπτικά και την επόμενη μπήκε σε μονάδα εντατικής θεραπείας, όπου έμεινε τρεις μέρες και του χορήγησαν «λίτρα επί λίτρων οξυγόνο».

Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο στις 12 Απριλίου και όπως είπε ο ίδιος δεν πίστεψε ποτέ πως θα πέθαινε, αλλά απελπιζόταν διότι η κατάστασή του δεν βελτιωνόταν, ενώ συνειδητοποίησε ότι τα πράγματα είχαν σοβαρέψει όταν οι γιατροί του άρχισαν να συζητούν αν έπρεπε να διασωληνωθεί.

Επέστρεψε στα καθήκοντά του τη Δευτέρα, δύο ημέρες αφού η σύντροφός του έφερε στον κόσμο τον γιο τους. Ο Γουίλφρεντ Λόρι Νίκολας Τζόνσον, όπως ανήγγειλε το ζευγάρι ότι ονόμασε το βρέφος, οφείλει το τρίτο μέρος του ονόματός του σε δύο από τους θεράποντες γιατρούς του πρωθυπουργού του Ηνωμένου Βασιλείου: τον Νικ Πράις και τον Νικ Χαρτ.

Εντός της ερχόμενης εβδομάδας ο Μπόρις Τζόνσον θα παρουσιάσει τον «οδικό χάρτη» για την άρση των μέτρων περιορισμού που επιβάλλονται από τα τέλη Μαρτίου. Οι αρχές της Βρετανίας ανακοίνωσαν χθες Σάββατο άλλους 621 θανάτους σε 24 ώρες εξαιτίας της COVID-19, εξέλιξη που αύξησε τον συνολικό απολογισμό των νεκρών εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού σε 28.131 νεκρούς. Στο Ηνωμένο Βασίλειο καταγράφεται πλέον ο δεύτερος βαρύτερος απολογισμός θυμάτων στην Ευρώπη, πίσω μόνον από αυτόν της Ιταλίας.

Aπίστευτη αποκάλυψη από τον Μπόρις Τζόνσον! «Οι γιατροί είχαν ετοιμάσει την αγγελία θανάτου μου» via newsbreak.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα