Εκαναν τα… στραβα ματια για τη θεσσαλονικη και τωρα τρεχουν με εκτακτα σχεδια! υπολογοι για τις χαμενες δωρεες των πλουσιων, τωρα ψαχνουν μεθ και πληρωνουν εντεταλμενους να μας συγκινουν με δακρυβρεχτες π@π@ριεσ!

Πρόσωπο που γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις είπε στο Makeleio.gr ότι μόνο τυχαία δεν ήταν η δήλωση του κατά τ’ άλλα χαμένου Ευάγγελου Βενιζέλου ότι καθυστέρησαν πολύ τα μέτρα για τη Θεσσαλονίκη. Η κυβέρνηση, άγνωστο γιατί, φάνηκε πως μέχρι σήμερα έκανε τα… στραβά μάτια μπροστά στον κίνδυνο που ερχόταν και τώρα τρέχει πανικόβλητη να μαζέψει τα ασυμμάζευτα με έκτακτα σχέδια που δεν μπορούν πια να εγγυηθούν τίποτα.

Ένα τέτοιο σχέδιο έκτακτης ανάγκης για τη Θεσσαλονίκη έθεσε σε εφαρμογή ο Βασίλης Κικίλιας όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του το υπουργείο Υγείας. Σύμφωνα με το σχέδιο, εξασφαλίστηκαν 43 νέες κλίνες ΜΕΘ-COVID έτσι ώστε να αυξηθεί η δυναμικότητα του ΕΣΥ στη Θεσσαλονίκη. Πιο αναλυτικά, προστίθενται 8 κλίνες ΜΕΘ-COVID στο ΓΝΘ «Άγιος Παύλος», 10 κλίνες στο ΓΝΘ «Γ. Γεννηματάς», 10 κλίνες στο ΠΓΝΘ ΑΧΕΠΑ, 4 κλίνες στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, 6 κλίνες...

> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Εκαναν τα… στραβα ματια για τη θεσσαλονικη και τωρα τρεχουν με εκτακτα σχεδια! υπολογοι για τις χαμενες δωρεες των πλουσιων, τωρα ψαχνουν μεθ και πληρωνουν εντεταλμενους να μας συγκινουν με δακρυβρεχτες π@π@ριεσ!

Keywords
Τυχαία Θέματα