Δισέλιδο αφιέρωμα της εφημερίδας Ελεύθερη Ώρα ,στις μηνύσεις του Κωνσταντίνου Πλεύρη εναντίων των μέσων μαζικής πληροφορίεςς και των πολιτικών κομμάτων.

Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης κατέθεσε ενώπιον του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου μηνυτήριες αναφορές εναντίον όσων παραβίασαν το τεκμήριο αθωότητας του Ευρωβουλευτή Ιωάννη Λαγού και των άλλων αδίκως καταδικασθέντων Ελλήνων εθνικιστών.Για πρώτη φορά από την αρχή της δίκης εδώ και επτά έτη θα βρεθούν κατηγορούμενοι, όλοι αυτοί που καταπάτησαν κάθε έννοια δικαίου.Όπως έχει πει πολλάκις ο Ιωάννης Λαγός θα αποδείξουμε τις παράνομες κυβερνητικές εντολές, που εκτέλεσαν δικαστικοί λειτουργοί. Οι μηνύσεις του Κωνσταντίνου Πλεύρη στην εφημερίδα Ελεύθερη Ώρα.  https://elasyn.com/2020/11/01/%ce%b4%ce%b9%cf%83%ce%ad%ce%bb%ce%b9%ce%b4%ce%bf-%ce%b1%cf%86%ce%b9%ce%ad%cf%81%cf%89%ce%bc%ce%b1-%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%b5%cf%86%ce%b7%ce%bc%ce%b5%cf%81%ce%af%ce%b4%ce%b1%cf%82-%ce%b5%ce%bb%ce%b5/

>

Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Δισέλιδο αφιέρωμα της εφημερίδας Ελεύθερη Ώρα ,στις μηνύσεις του Κωνσταντίνου Πλεύρη εναντίων των μέσων μαζικής πληροφορίεςς και των πολιτικών κομμάτων.

Keywords
Τυχαία Θέματα