Ο αποχαιρετισμός με νόημα του Νίκου Μάνεση και η εμφάνιση της Μαρίας Νικόλτσιου πίσω από τις κάμερες!

Την ερχόμενη Δευτέρα (2/11) η Ελεονώρα Μελέτη φαίνεται πως δεν θα βρίσκεται στο πόστο της στην πρωινή καθημερινή ζώνη του ALPHA, καθώς θα βρεθούν στην θέση της οι δημοσιογράφοι Μαρία Νικόλτσιου, Βίκυ Χατζή και Πέτρος Καρσιώτης.

Σύμφωνα με το χθεσινό ρεπορτάζ της πρωινής εκπομπής της Σίσσυς Χρηστίδου στο OPEN, «Έλα Χαμογέλα», η παρουσιάστρια δεν θα βρεθεί εκ νέου στο τιμόνι της εκπομπής «Ώρα για Μελέτη», ενώ ίσως βρεθεί

και εκτός σταθμός.

«Η Ελεονώρα Μελέτη βρίσκεται πλέον σε τροχιά εξόδου από τον ALPHA. Από την Δευτέρα δεν θα είναι στην πρωινή εκπομπή, η οποία θα αντικατασταθεί από άλλο ενημερωτικό μαγκαζίνο. Από ότι φαίνεται, όμως, δεν αποχωρεί μόνο από την πρωινή ζώνη του ALPHA αλλά και από τον ίδιο τον σταθμό. Έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2022, είναι διετές και αν όντως προχωρήσει η λύση που αναφέρουμε θα πρόκεται για σπάσιμο συμβολαίου σε χρόνο ρεκόρ», τόνισε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος Ναταλία Ανδρικοπούλου στο«Έλα Χαμογέλα».

Δείτε ΕΔΩ όσα ανέφερε η δημοσιογράφος!

Σήμερα (1/11), μάλιστα, ο Νίκος Μάνεσης αποχαιρέτησε με… νόημα τους τηλεθεατές της εκπομπής του, ενώ πολλοί θεώρησαν πως έδωσε την απάντηση που επιβεβαιώνει τα σενάρια.

Ποια σενάρια; Αυτά που θέλουν την Ελεονώρα Μελέτη να είπε την τελευταία της «καλημέρα» το πρωινό της περασμένης Παρασκευής, 30 Οκτωβρίου και να μην επιστρέφει με τη νέα εβδομάδα στο τηλεοπτικό της πόστο. Στη θέση της, δε, αναμένεται να βρεθεί η έμπειρη δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του μεσημεριανού δελτίου ειδήσεων του σταθμού της Κάντζας, Μαρία Νικόλτσιου.

Έτσι, λοιπόν, μόλις ο Νίκος Μάνεσης την ώρα που επέστρεψε από το τελευταίο διαφημιστικό διάλειμμα της εκπομπής «Σαββατοκύριακο με Μάνεση» και λίγο πριν αποχαιρετήσει το τηλεοπτικό κοινό, προχώρησε σε μια ιδιαίτερη κίνηση.

Ο παρουσιαστής θέλησε να δείξει πως πίσω ακριβώς από τις κάμερες βρισκόταν η Μαρία Νικόλτσιου. «Γεια σας παιδιά! Στην κυρία πάμε… Φιλιά, τα λέμε! Τώρα που γνωριστήκαμε να τα λέμε! Μην χανόμαστε», τόνισε χαρακτηριστικά.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο το συγκεκριμένο απόσπασμα:

Διαβάστε περισσότερα:

Θετικός στον κορονοϊό ο Ευθύμης Ζησάκης

Έλενα Χριστοπούλου: Η σπάνια εξομολόγηση για τον σύντροφό της, Αποστόλη Κώτση!

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης για τα νέα μέτρα κατά του κορονοϊού: «Στα θέατρα κολλάει, στην εκκλησία δεν κολλάει;»

Keywords
Τυχαία Θέματα