Χρέη και πλειστηριασμοί πνίγουν τον Λυκουρέζο που έγινε… νοικάρης στο Κολωνάκι. Η Μαρία-Ελένη πούλησε το σπίτι του πατέρα της στην Ηροδότου!

Το διαμέρισμα της οδού Ηροδότου στο Κολωνάκι ήταν το καταφύγιο του Αλέξανδρου Λυκουρέζου. Εκεί μετακόμισε αμέσως μετά το θάνατο της Ζωής Λάσκαρη αφού στη βίλα στο Πόρτο Ράφτη έμενε για χάρη της και μόνο. Το σπίτι αυτό το είχε μεταβιβάσει στην κόρη του τη Μαρία-Ελένη η οποία, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του PatKiout.gr, πήρε τη μεγάλη απόφαση να το πουλήσει για να στηρίξει τον εαυτό της αλλά και τον πατέρα της που φέρεται να έχει πνιγεί σε χρέη που αγγίζουν τα 3 εκατ. ευρώ. Και τα κατάφερε. Όπως μας εκμυστηρεύτηκε

άτομο από το στενό περιβάλλον της οικογένειας, το σπίτι πουλήθηκε και ο 86χρονος ποινικολόγος νοίκιασε διαμέρισμα πάλι στο Κολωνάκι. Δείτε εδώ την συνέχεια (πληροφορίες απο το makeleio)

> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Χρέη και πλειστηριασμοί πνίγουν τον Λυκουρέζο που έγινε… νοικάρης στο Κολωνάκι. Η Μαρία-Ελένη πούλησε το σπίτι του πατέρα της στην Ηροδότου!

Keywords
Αναζητήσεις
πόυληθηκε το σπιτι της λασκαρη στο πορτο ραφτη?
Τυχαία Θέματα
Χρέη, Λυκουρέζο, Κολωνάκι, Μαρία-Ελένη, Ηροδότου,chrei, lykourezo, kolonaki, maria-eleni, irodotou