Υπέρ Κυρανάκη ο Άδωνις με «καρφιά» για Ντόρα – Κουμουτσάκο

Τη βαθιά πολιτική αντίθεση στη ΝΔ που επιχειρεί να ισορροπήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιβεβαιώνει η σαφής αιχμή του Υπουργού Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη για το «άδειασμα» Μπακογιάννη – Κουμουτσάκου στον Κωνσταντίνο Κυρανάκη.

Σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ ο κ. Γεωργιάδης, λίγη μάλιστα ώρα πριν ξεκινήσει η συνεδρίαση της ΚΟ της ΝΔ, στην οποία ο κ. Μητσοτάκης ζήτησε κατευνασμό για το προσφυγικό,

στήριξε τον βουλευτή του νότιο τομέα της Αθήνας Κωνσταντίνο Κυρανάκη, επισημαίνοντας το δικαίωμα των στελεχών της ΝΔ να έχουν τις απόψεις τους.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης σχολίασε τις δηλώσεις της Ντόρας Μπακογιάννη και του Γιώργου Κουμουτσάκου- που αποδοκίμασαν τις δηλώσεις Κυρανάκη για το προσφυγικό- και είπε ότι ο καθένας έχει τις απόψεις του, σε ένα κοινό- βέβαια- πλαίσιο υπό τον αρχηγό, ενώ πρόσθεσε ότι μολονότι η ΝΔ κυριαρχεί σε σχέση με την αριστερά, σε επίπεδο ιδεών, στελεχών και διαχείρισης, «πάσχουμε από ένα έλλειμμα αλληλεγγύης».

Χαρακτηριστικό των αντίρροπων δυνάμεων που αναπτύσσονται εντός της ΝΔ είναι το γεγονός ότι και ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, βουλευτής που λογίζεται στο «στρατόπεδο» Σαμαρά – Άδωνι, ανήρτησε το σχετικό σχόλιο του Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων στο Facebook χωρίς περαιτέρω σχολιασμό...

Keywords
Τυχαία Θέματα