Βρέφος πέντε μηνών πέθανε από κορονοϊό στη Νέα Υόρκη

Συντετριμμένο είναι ένα ανδρόγυνο στη Νέα Υόρκη, καθώς το μόλις πέντε μηνών βρέφος τους πέθανε από κορονοϊό. Στις ΗΠΑ οι θάνατοι από την πανδημία είναι πλέον 49.954 και τα επιβεβαιωμένα κρούσματα 869.172.

Η πανδημία του κορονοϊού εξακολουθεί να «θερίζει» στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, όπου είχαμε και ακόμα έναν θάνατο βρέφους και συγκεκριμένα στη Νέα Υόρκη.

Ο

Jerel La Santa, πατέρας της μόλις πέντε μηνών Jay-Natalie, που είναι πυροσβέστης στο Μπρονξ, δεν μπορεί να πιστέψει την τραγωδία που ζει η οικογένειά του.

«Στο νοσοκομείο επιτρέπεται μόνον ένας γονιός, οπότε κάναμε δωδεκάωρες βάρδιες με τον σύζυγό μου. ‘’Είμαστε  αισιόδοξοι. Τα νούμερά της καλά, όπως και τα επίπεδα οξυγόνου της’’, μου είπε από το τηλέφωνο. Δέκα λεπτά αργότερα με κάλεσε να πάω από κει… ‘’δεν έχει σφυγμό’’, μου είπε», δήλωσε η σύζυγός του, Lindsey La Santa.

Η μικρή έχασε τη μάχη ενάντια στην Covid-9 τη Δευτέρα.

«Την αποκαλούμε πολεμίστρια πριγκίπισσα, επειδή πάλεψε με την Covid-19 με όλες τις τις δυνάμεις», έγραψε η οικογένειά της στη σελίδα GoFundMe, η οποία ανοίχθηκε για να βοηθήσει τους γονείς ν’ αντεπεξέλθουν στα νοσήλια του κοριτσιού.

«Ο αγώνας της ενέπνευσε τις νοσοκόμες, τους γιατρούς και όλο το ιατρικό προσωπικό που τη γνώρισε. Νομίζαμε πως είχαμε ένα μωρό, αλλά είχαμε έναν άγγελο», συμπλήρωσε.

Εξαιτίας των προληπτικών μέτρων, η οικογένεια θα κάνει το μνημόσυνο του κοριτσιού μέσω Facebook Live.

Όλες οι ειδήσεις για τον κορονοϊό στο iEidiseis.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

13033: Τι πρέπει να γράφει το SMS για την απαγόρευση κυκλοφορίας

Κορονοϊός: Αυτά είναι όλα τα νέα δεδομένα για τα συμπτώματα

Σούπερ μάρκετ: Το νέο ωράριο λειτουργίας ως τις 25 Απριλίου

Έντυπο δήλωσης μετακίνησης: Πού θα το βρείτε για εκτύπωση

Κορονοϊός: Έχω συμπτώματα, τι πρέπει να κάνω

Keywords
Τυχαία Θέματα