Βούλα: Τα έξι κινητά και το μυστήριο με την ταυτότητα του θύματος

Αναπάντητα ερωτήματα για τη δολοφονία στη Βούλα. Μυστήριο καλύπτει τα κίνητρα του δράστη αλλά και την ταυτότητα του θύματος.

Μυστήριο καλύπτει τους λόγους για τους οποίους ο Βέλγος που δολοφονήθηκε το βράδυ της Παρασκευής στη Βούλα κατείχε έξι κινητά αλλά και την ίδια την ταυτότητά του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του  Τ/Σ Open, τα κινητά τηλέφωνα έχουν διπλές τηλεφωνικές γραμμές και αποτελούν ένα από τα βασικά σημεία έρευνας των αστυνομικών του τμήματος ανθρωποκτονιών που έχουν

αναλάβει τη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι συσκευές βρέθηκαν μέσα στο αυτοκίνητό του, καθώς και στο σπίτι του και ήδη έχει ξεκινήσει η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου για να εντοπίσουν τις επαφές του με άτομα που η δράση τους ξεφεύγει από κάθε νόμιμη διαδικασία, σύμφωνα με τον ίδιο σταθμό.

Το CNN Greece μετέδωσε, εξάλλου, πως η σύζυγος του επιχειρηματία κατέθεσε χθες, Σάββατο, δηλώνοντας άγνοια για τις δραστηριότητες του άνδρα της, λέγοντας πως ήξερε μόνο ότι εργάζεται ως σύμβουλος σε μια εταιρεία.

Ωστόσο, οι γείτονές τους έλεγαν χθες στους αστυνομικούς ότι ο άνδρας συστηνόταν ως επιχειρηματίας λαδιού και κάρβουνου, προσθέτει η ιστοσελίδα.

Τη Δευτέρα το πρωί, εξάλλου, αναμένεται να γίνει η λήψη δακτυλικών αποτυπωμάτων στο νεκροτομείο για να σταλούν στην Interpol, προκειμένου να αποκαλυφθούν τα πραγματικά στοιχεία του θύματος.

Πληροφορίες του αστυνομικού ρεπορτάζ, τέλος, κάνουν λόγο από την πρώτη στιγμή για συμβόλαιο θανάτου με «οσμή» εμπορίας ναρκωτικών στην υπόθεση.

 

 

Keywords
Τυχαία Θέματα